Forlot LSK for fem måneder siden - nå kjenner han «ingen» i klubben

Lars Kristian Eriksen møter gamleklubben i dag.

FOTBALLSTUDIO: Følg Odd Grenland - Lillestrøm direkte fra kl. 1600.

(Dagbladet): Lars Kristian Eriksen spilte i Lillestrøm for drøye fem måneder siden. I vinter meldte han overgang til Odd Grenland.

I dag står hans tidligere arbeidsgiver på motsatt banehalvdel når LSK gjester Skagerak Arena.

«Fugla» har gjort store endringer i troppen i vinter, og har hentet hele 11 nye spillere til Åråsen. Eriksen kjenner derfor svært få av spillerne som spiller på årets LSK-utgave.

- Jeg kjenner bare Frode Kippe, Steinar Pedersen, Erling Knudtzon og Björn Bergmann Sigurdarson som jeg spilte sammen med. Det blir rart med så mange ukjente i LSK, siden det er så kort tid siden jeg var der, sier Eriksen til Romerikes Blad.

Spesielt Forsvarsspilleren innrømmer at det blir spesielt å møte et lag han har spilt for før.

- For de fleste spillere er det spesielt å møte et lag du har spilt i før. For meg var det noe ekstra å møte Lyn etter at jeg kom til LSK, sier han.

Han har måttet stå over de to første kampene på grunn av et rødt kort han pådro seg mot Brann i fjor - noe som ble hans siste kamp for LSK.

- En tåpelig situasjon jeg har angret på mange ganger. Når vi har tapt to kamper blir det jo ikke bedre. Heldigvis er karantenen over nå, og jeg er klar til å bidra, sier Eriksen til lokalavisa.

Klar forsterkning Odd-trener Dag Eiliv Fagermo er glad for å ha 28-åringen tilbake.

- Han har vært veldig god på trening i hele vinter. Karantenen på to kamper var uheldig for oss, men jeg er sikker på at han vil vise seg som en klar forsterkning, sier han til RB.no.

En som ikke spiller er Adam Güven. Midtbanespilleren har pådratt seg en belastninsskade og må stå over oppgjøret som endte 1-3 til LSKs favør forrige sesong.

- Vi tør ikke ta noen sjanser. Når Adem ikke er hundre prosent to dager før kamp, ønsker vi ikke å risikere at skaden forverrrer seg og blir mer langvarig, sier Fagermo til Varden.

Ifølge lokalavisa vil trolig Güven erstattes av Elba Rashani eller Herolind Shala.