Forlot West Ham mot sin vilje

Harry Redknapp forlot West Ham fordi han ikke fikk nok penger til spillerkjøp. - Jeg trodde aldri dette skulle skje, sier Redknapp.

58 år gamle Redknapp er den nåværende Premier League-manageren som har sittet lengst, med unntak av Alex Ferguson. I går var det slutt.

Men versjonen som framkommer i dag er en ganske annen enn den som ble offentliggjort i går. I går ble det sagt at partene hadde blitt enige om en avgang. Dagens engelske aviser forteller at uenighet mellom Redknapp og styreformann Terry Brown er årsaken til at 58-åringen gikk. Grunn: Redknapp skal ikke ha fått innfridd sine krav om penger til spillerkjøp.

- Å forlate klubben var det siste jeg tenkte på da jeg dro dit i morges, sa Redknapp ifølge Daily Mail seint i går kveld.

- Jeg hadde aldri drømt om at det skulle skje. Etter møtet med styreformannen endret alt seg og jeg fant ut at jeg ikke hadde noen jobb.

Denne sesongen har Redknapp kjøpt Rigobert Song og Titi Camara fra Liverpool, Christian Dailly fra Blackburn, Ragnvald Soma fra Bryne og Svetoslav Todorov fra bulgarske Liteks Lovech.

- Livet i Premier League blir enda tøffere neste sesong og jeg vil ha tre nye spillere, skal Redknapp ha sagt.

Flere West Ham-spillere har allerede uttalt sin forundring over den plutselige avgangen. Både Frank Lampard jr. og Paolo Di Canio tviler på om de fortsetter i klubben. Lampards far, Frank, har vært Redknapps assistent.

- Frank kan ikke skjønne hvordan han skal kunne spille for West Ham igjen. Han har akkurat sett sin onkel (Redknapp) og far forlate klubben de har tilbrakt så mye tid i. Omstendighetene rundt dette har etterlatt seg en vond smak i munnen, sier Lampards agent Steve Kutner.

- Jeg kan ikke se for meg hvordan jeg skal komme tilbake til klubben hvis han ikke er der, og jeg vet at andre føler det samme, sier Di Canio.