Forlot West Ham mot sin vilje

Harry Redknapp forlot West Ham fordi han ikke fikk nok penger til spillerkjøp. - Jeg trodde aldri dette skulle skje, sier Redknapp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

58 år gamle Redknapp er den nåværende Premier League-manageren som har sittet lengst, med unntak av Alex Ferguson. I går var det slutt.

Men versjonen som framkommer i dag er en ganske annen enn den som ble offentliggjort i går. I går ble det sagt at partene hadde blitt enige om en avgang. Dagens engelske aviser forteller at uenighet mellom Redknapp og styreformann Terry Brown er årsaken til at 58-åringen gikk. Grunn: Redknapp skal ikke ha fått innfridd sine krav om penger til spillerkjøp.

- Å forlate klubben var det siste jeg tenkte på da jeg dro dit i morges, sa Redknapp ifølge Daily Mail seint i går kveld.

- Jeg hadde aldri drømt om at det skulle skje. Etter møtet med styreformannen endret alt seg og jeg fant ut at jeg ikke hadde noen jobb.

Denne sesongen har Redknapp kjøpt Rigobert Song og Titi Camara fra Liverpool, Christian Dailly fra Blackburn, Ragnvald Soma fra Bryne og Svetoslav Todorov fra bulgarske Liteks Lovech.

- Livet i Premier League blir enda tøffere neste sesong og jeg vil ha tre nye spillere, skal Redknapp ha sagt.

Flere West Ham-spillere har allerede uttalt sin forundring over den plutselige avgangen. Både Frank Lampard jr. og Paolo Di Canio tviler på om de fortsetter i klubben. Lampards far, Frank, har vært Redknapps assistent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer