Forlovet?

André Agassi snakker åpent og ærlig om alt. Især når han har gått videre fra Wimbledons 1. runde. Men ikke om forlovelser.

Amerikaneren hadde få problemer da han senket nederlenderen Peter Wessels 7-6, 6-4, 6-4 i dag, selv om 23-åringen hadde gode muligheter til å forlenge kampen i førstesettet.

På 200 Grand Slam-kamper har Agassi nå den imponerende CV'en 163-37, og tangerte samtidig Boris Beckers rekord på 163 kamper.

På Centre Court-tribunen satt kjæresten Steffi Graf og fulgte årvåkent med på 31-åringens spill tirsdag. Bildet av henne ble vist på fjernsynet med et gullbånd rundt «bryllupsfingeren», og dermed var spørrerunden i gang for Agassi da han ankom pressekonferansen etter kampslutt.

Amerikaneren var likevel kort, men fattet på spørsmålet om han hadde «sluppet spørsmålet»:

- Hvorfor kan du ikke stille et spørsmål som du har noe med? var svaret reporteren fikk. Og på oppfølgingen «fansen vil gjerne vite sannheten»:

- Jeg venter til de spør meg.

Om kampen snakket derimot Las Vegas-gutten villig vekk. Agassi er åpenbart over kvartfinaletapet mot Sebastien Grosjean i Paris.

- Jeg trengte noen dager fri for å komme meg etter det. Det gjorde godt, sa Agassi, som er en av favorittene til Wimbledon-tittelen.

(NTB)

FORLOVET? Ryktene svirrer om at Steffi Graf og André Agassi skal gifte seg.