Forlovet?

André Agassi snakker åpent og ærlig om alt. Især når han har gått videre fra Wimbledons 1. runde. Men ikke om forlovelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Amerikaneren hadde få problemer da han senket nederlenderen Peter Wessels 7-6, 6-4, 6-4 i dag, selv om 23-åringen hadde gode muligheter til å forlenge kampen i førstesettet.

På 200 Grand Slam-kamper har Agassi nå den imponerende CV'en 163-37, og tangerte samtidig Boris Beckers rekord på 163 kamper.

På Centre Court-tribunen satt kjæresten Steffi Graf og fulgte årvåkent med på 31-åringens spill tirsdag. Bildet av henne ble vist på fjernsynet med et gullbånd rundt «bryllupsfingeren», og dermed var spørrerunden i gang for Agassi da han ankom pressekonferansen etter kampslutt.

Amerikaneren var likevel kort, men fattet på spørsmålet om han hadde «sluppet spørsmålet»:

- Hvorfor kan du ikke stille et spørsmål som du har noe med? var svaret reporteren fikk. Og på oppfølgingen «fansen vil gjerne vite sannheten»:

- Jeg venter til de spør meg.

Om kampen snakket derimot Las Vegas-gutten villig vekk. Agassi er åpenbart over kvartfinaletapet mot Sebastien Grosjean i Paris.

- Jeg trengte noen dager fri for å komme meg etter det. Det gjorde godt, sa Agassi, som er en av favorittene til Wimbledon-tittelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer