Brasils Ronaldo:

Forlovet!

Ronaldo er klar for sitt femte ekteskap.

LYKKELIGE: Det brasilianske fotballikonet Ronaldo har fridd til sin kjæreste Celina Locks og fått ja. Foto: Celinalocks / Instagram
LYKKELIGE: Det brasilianske fotballikonet Ronaldo har fridd til sin kjæreste Celina Locks og fått ja. Foto: Celinalocks / Instagram Vis mer
Publisert

Etter sju år som kjærester skal den brasilianske superstjernen Ronaldo (46) og forretningskvinnen Celina Locks (32) gifte seg.

Det var Ronaldos kommende kone som først kunngjorde forlovelsen på Instagram.

Ronaldo Nazario, som er hans fulle navn, ble i sin tid kåret til verdens beste fotballspiller to ganger. Hans karriere i Real Madrid, Barcelona, Milan og Inter på 90- og 2000-tallet var rik og fantastisk. Ikke minst for Brasils landslag, der han ble verdensmester både i 1994 og 2002

Nå er det kjærligheten som blomstrer for Ronalo. Han på vei inn i sitt femte ekteskap.

I Celina Locks billedinnlegg av det klemmende, hvitkledde paret er forlovelsesringen Ronaldo har gitt henne, tydelig i fokus.

- Ja, det vil jeg! Jeg elsker deg for alltid Ronaldo, skriver Locks under bildet, og legger for sikkerhets skyld til symboler for «uendelighet» og en forlovelsesring.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og i løpet av få timer har paret mottatt gratulasjoner fra hele verden, og titusenvis av likes og kommentarer.

Ronaldo kom selv med en erklæring:

- Jeg elsker deg, skrev han i hennes kommentarfelt på Instagram.

I dag er Ronaldo eier av den spanske La Liga-klubben Real Valladolid, ved siden av å være en stor TV-personlighet hjemme i Brasil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer