<strong>FANT OMSIDER FREM:</strong> Mercedes-kjører Lewis Hamilton er her inne i riktig depot. Foto: EPA/RAYMOND/NTB scanpix
FANT OMSIDER FREM: Mercedes-kjører Lewis Hamilton er her inne i riktig depot. Foto: EPA/RAYMOND/NTB scanpix Vis mer

Formel 1-kjører tabbet seg ut - kjørte feil

- Jeg må bare beklage til laget mitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når du er godt innkjørt i gamle vaner, er det vanskelig å forandre på det. Akkurat det fikk formel 1-kjører Lewis Hamilton erfare tidligere i dag. Briten var stasjonert fem år i McLaren, men forlot teamet til fordel for Mercedes før inneværende sesong.

Under dagens løp i Malaysias Grand Prix kjørte Hamilton inn til sin tidligere arbeidsgiver under et pitstop. McLaren-teamet stod og ventet på sin egen Jenson Button, da plutselig Lewis Hamilton kjørte inn i depotet for å skifte dekk.

- Jeg tok en Jenson. Han gjorde det samme for noen sesonger siden. Jeg er vant til å kjøre inn i McLaren-depotet, jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde galt. Jeg må bare beklage til laget mitt, sier hamilton ifølge Daily Mail.

Jenson Button gjorde akkurat den samme feilen under Kinas Grand Prix i 2011, da han kjørte inn i feil depot.

Stjal seieren Heldigvis kostet ikke feilkjøringen mye for Lewis Hamilton som kjempet om seieren i dag. Han ble til slutt nummer tre i løpet som Sebastian Vettel stjal fra sin lagkamerat Mark Webber.

<strong>BLE TIL SLUTT NUMMER TRE:</strong> Lewis Hamilton kom på pallen i Malasyas Grand Prix. Foto: REUTERS/Samsul Said/NTB scanpix
BLE TIL SLUTT NUMMER TRE: Lewis Hamilton kom på pallen i Malasyas Grand Prix. Foto: REUTERS/Samsul Said/NTB scanpix Vis mer

Etter målgang snakket de to førerne sammen, og Webber så ikke ut til å være i særlig godt humør under premieseremonien.

- Akkurat nå er sinnet i kok. Det føles ikke bra. Vi skulle ikke kjøre mot hverandre, sa Webber.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer