JETSETTER: Sir Stirling Moss har reist rundt i forbindelse med formel 1-sirkuset i mange år etter at han selv la opp som aktiv sjåfør. Her er han sammen med søstrene Kylie og Danni Minogue under Australian Grand Prix i 2007.Foto: SCANPIX/AP/Oliver Multhaup
JETSETTER: Sir Stirling Moss har reist rundt i forbindelse med formel 1-sirkuset i mange år etter at han selv la opp som aktiv sjåfør. Her er han sammen med søstrene Kylie og Danni Minogue under Australian Grand Prix i 2007.Foto: SCANPIX/AP/Oliver MulthaupVis mer

Formel 1-legende styrtet tre etasjer ned heissjakt

Sir Stirling Moss (80) på sykehus.

||| (Dagbladet): Formel 1-legenden Sir Stirling Moss ligger på sykehus med flerfoldige beinbrudd etter å ha falt ned en heissjakt i hjemmet sitt i helga.

Familien forteller via Moss' hjemmesider at 80-åringen falt ned tre etasjer da han gikk inn i heisen da heisvogna var et hakk lenger opp.

Dørene skal egentlig ikke åpne seg dersom heisen ikke er på plass, men en teknisk feil førte til at ulykken likevel kunne skje.

- Det var veldig uheldig. Det kunne like gjerne vært et annet familiemedlem som hadde gått inn i åpningen der heisen skulle vært, sier Lady Moss, Stirlings kone.

Sir Stirling Moss vant 16 formel 1-løp i sin karriere på 50- og 60-tallet, og regnes av mange som den største føreren uten en VM-tittel sammenlagt.

Moss brakk blant annet begge anklene og flere bein i føttene i heis-fallet, men skal etter forholdene ha det bra på sykehuset.