Formel 1: Marussia kan bli solgt

Sliter mens stjernen ligger skadet.

OPPKJØP?: Det russiske formel 1-laget Marussia ble mandag satt under administrasjon. Samtidig rapporteres det om et mulig oppkjøp. Foto: AP Photo/Pavel Golovkin / NTB Scanpix
OPPKJØP?: Det russiske formel 1-laget Marussia ble mandag satt under administrasjon. Samtidig rapporteres det om et mulig oppkjøp. Foto: AP Photo/Pavel Golovkin / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det russiske formel 1-laget Marussia ble mandag satt under administrasjon. Samtidig rapporteres det om et mulig oppkjøp.

Marussia sliter økonomisk, og mandag kom beskjeden om at laget blir det andre i årets formel 1-sirkus som settes under administrasjon. Caterham led nylig samme skjebne.

- I og med at den nåværende eieren ikke klarer å skaffe til veie den nødvendige mengden midler, har Marussias administrasjon jobbet utrettelig med å få nye investorer inn for å sikre lagets framtid. Dessverre har man ikke klart det innenfor de rådende tidsfrister, het det i en uttalelse fra selskapet FRP som nå styrer Marussia-laget.

Nær avtale Mandag kom det samtidig rapporter om at det russiske formel 1-laget kan få nye eiere i løpet av kort tid. Bak de opplysningene, som kom fram i storavisen The Telegraph, sto den britisk-indiske forretningsmannen Baljinder Sohi. Sohi og broren Sonny Kaushal, som har tjent store penger innen stålindustrien, står selv bak det mulige oppkjøpet av formel 1-laget.

- Vi er svært nær en avtale, men prisen må være den rette. Vi har lagt inn et seriøst bud, så får vi se hva som skjer, sier Baljinder Sohi til Telegraph.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer