FAMILIEN: Jules Bianchis pappa, bror, mamma og søster besøkte sykehuset hvor Bianchi lå etter krasjen i oktober 2014. Foto: Scanpix
FAMILIEN: Jules Bianchis pappa, bror, mamma og søster besøkte sykehuset hvor Bianchi lå etter krasjen i oktober 2014. Foto: ScanpixVis mer

Formel 1-stjernas pappa i ferd med å gi opp håpet etter sønnens krasj

- Jules har ikke våknet.

Håpet svinner for formel 1-føreren Jules Bianchi etter krasjen. Han har ligget i koma siden oktober etter en ulykke under Japans Grand Prix.

- Vanligvis må framgang skje i løpet av de seks første månedene. Nå er det gått ni, og Jules har ikke våknet, sier faren Philippe til France Radio info.

Bianchi kolliderte med en traktor på glatt føre og i dårlig lys. Det er den mest alvorlige formel 1-ulykken siden Ayrton Senna døde i 1994.

Bianchi traff traktoren i en fart av 126 kilometer i timen.

Det er ikke påvist at hjelpemannskapene gjorde noe galt da de startet sin jobb. Arrangøren hevdet at Bianchi ikke bremset ned etter at det ble flagget ute på banen for å gjøre førerne oppmerksomme på traktoren.

Michael Schumacher skadet seg i en skiulykke i 2013 og blir trolig liggende videre i koma.

- Vi snakket om Schumacher, og Jules sa at om han ble innblandet i en ulykke, ville det være vanskelig å leve med det, selv om den bare fratok ham mulighetene til å kjøre formel-1, sier Philippe Bianchi. (©NTB)