Formel 1-stjerne avviser streik etter at flere ikke har fått lønn

Før Kinas Grand Prix.

BRÅK: Før Kinas Grand Prix avviser Nico Hulkenberg at formel 1-førerne vurderer streik som følge av manglende lønn. Foto: AFP PHOTO / MARWAN NAAMANI
BRÅK: Før Kinas Grand Prix avviser Nico Hulkenberg at formel 1-førerne vurderer streik som følge av manglende lønn. Foto: AFP PHOTO / MARWAN NAAMANI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere formel 1-kjørere fra de mindre lagene skal ikke ha fått utbetalt lønn på lang tid, men ingen av dem skal ha truet med streik.

Det sier i alle fall Nico Hulkenberg som skal være en av de kjørerne som ikke har fått utbetalt det han mener å ha krav på. Han sier at det ikke er noen av kjørerne i sirkuset som planlegger streik, men han legger til at det er viktig for sporten å få løst problemet så raskt som mulig.

Det var det tyske magasinet Sport Bild som først meldte om dette problemet, og det skal være snakk om ubetalt lønn helt tilbake til i fjor.

- Det er ingen streikefare i øyeblikket, men jeg skal ikke legge skjul på at alle kjørerne er opptatt av at enkelte ikke har fått utbetalt det de har krav på i lønn, sier Hulkenberg før Kinas Grand Prix.

- For oss kjørere er det viktig å få satt denne saken på dagsorden, for det kan ikke fortsette slik. Det må finnes en løsning på problemet med ubetalte lønninger, men det ser ut som om det er samtaler i gang, så jeg er optimist, forteller Hulkenberg.

Det går rykter som sier at enkelte av de mindre lagene har problemer med økonomien som en følge av de omfattende tekniske forandringene som ble gjort i formelsporten før årets sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer