- Formen er bra, og jeg gleder meg til å komme i gang.

Tutta har startet majoroppkjøringen.

FØLER SEG BRA:  Suzann Pettersen føler at formen er bra foran kommende helgs LPGA-turnering. Det blir generalprøven foran årets andre majorturnering for Tutta. Foto: Hunter Martin / Getty Images / AFP
FØLER SEG BRA: Suzann Pettersen føler at formen er bra foran kommende helgs LPGA-turnering. Det blir generalprøven foran årets andre majorturnering for Tutta. Foto: Hunter Martin / Getty Images / AFPVis mer

Kommende helgs LPGA-turnering i New Jersey blir generalprøven foran årets annen majorturnering for golfstjernen Suzann Pettersen (32).

Pettersen har levert en god sesong så langt i år med en seier og ytterligere tre plasseringer blant de tre beste. Turneringen i New Jersey spilles fra fredag til søndag.

- Formen er bra, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har fortsatt noen dager foran meg med mye trening og terping med tanke på majorturneringen i neste uke, men det skal bli bra å spille her på en bane jeg kjenner godt, sier Tutta i en pressemelding fra Norges Golfforbund.

Om en uke spilles LPGA-mesterskapet i Pittsford i delstaten New York. Oslojenta har vunnet den prestisjetunge turneringen en gang tidligere. Det er karrierens eneste majorseier.

I årets første majorturnering endte hun på tredjeplass.

Sist helg fikk Pettersen en beskjeden 32.-plass i LPGA-turneringen på Bahamas. Turneringen ble redusert til 36 hull på grunn av regn.

- Bahamas ble en litt rar uke på alle måter. Jeg hadde håpet på å få flere fulle runder i kroppen. Det satte været en stopper for, så litt amputert ble det, sier den norske verdenstreeren.

(NTB)