Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Formen og vekta mi er bra

Ronaldo forstår ikke Real-vraking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I Madrid sitter Ronaldo og lurer på hvorfor han ikke kommer med i startoppstillinga til Real-trener Fabio Capello oftere.

Han var skadd i starten av sesongen, og har slitt med å komme på laget i høst.

- Det verste med ikke å få spille, er å mangle tilliten til treneren og ikke vite hvordan jeg skal vinne den tilbake, sier brasilianeren til ABC ifølge Sky Sports.

Fin vekt

Han antyder at Capello ikke har klart å forklare hva som skal til for å vinne tilbake plassen.

- Jeg vet ikke hva som er kriteriet for å få en plass i startelleveren. Jeg er i veldig god form, med vekta mi og alt mulig. Det jeg må gjøre, er å forsøke å bevise det, sier han.

Ronaldo sier også at han vil fullføre kontrakten sin med Real Madrid, og deretter spille to år i Brasil eller USA før han legger opp som 35-åring.

- Jeg er en fighter

LETT OG FIN: Ronaldo synes selv han er i god form, og lurer på hvordan han skal overbevise Fabio Capello om nettopp det. Foto: EPA/Scanpix
LETT OG FIN: Ronaldo synes selv han er i god form, og lurer på hvordan han skal overbevise Fabio Capello om nettopp det. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Men i første omgang handler det om å kjempe om plassen på laget.

- Jeg er en fighter og dette er øyeblikket for å kjempe. Men det er et lite problem sammenliknet i den store sammenhengen, sier han.

Men i Ronaldos rent private virkelighet, er spilletid en viktig kampsak.

- Jeg er glad når jeg spiller fotball. Og i øyeblikket spiller jeg ikke mye, sier han.