<strong>TANNPINE FOR GALLAS:</strong> William Gallas hadde ikke noe lystig VM i Sør-Afrika og den klubbløse midtstopperen kan få mer å deppe over etter at tunisiske tannleger går til rettssak mot ham. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
TANNPINE FOR GALLAS: William Gallas hadde ikke noe lystig VM i Sør-Afrika og den klubbløse midtstopperen kan få mer å deppe over etter at tunisiske tannleger går til rettssak mot ham. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer

Fornærmede tannleger vil trekke Gallas for retten

Nektet å la seg behandle av en tunisier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Tannleger i Tunisia er på krigsstien etter at den franske landslagsforsvareren William Gallas nektet å la seg behandle av en tunisier.

Den tunisiske tannlegestanden føler seg krenket av Gallas, og mener han har vist en nedsettende holdning overfor deres profesjonelle kompetanse.

Midtstopperen slet med tannverk da den franske bruttotroppen i mai var i Tunisia og forberedte seg på VM-sluttspillet.

Gallas insisterte på at hans faste tannlege skulle flys fra Frankrike i privatjet for å behandle ham. Det hele skal ha kostet 25.000 euro ifølge den tunisiske avisen Alousboui.

32-åringens oppførsel har provosert de tunisiske tannlegene så mye at de planlegger å gå til rettssak mot ham.

- Vi er i ferd med å gå gjennom de nødvendige stegene for å stevne den franske spilleren for retten fordi han har skadet tannlegestandens anseelse i Tunisia, sier Adel Ben Smida, president i den tunisiske tannlegeforeningen til AFP.

Han legger til:

- Vi er gjennom vår handling fast bestemt på å gi spilleren en lærepenge, og også alle andre som setter spørsmålstegn ved vår spesialitet og helsetjenestene i Tunisia. At han ønsket å bli behandlet av sin egen lege er absolutt lovlig, men at han har offentliggjort på internett at han nektet å gå til en tunisisk lege er uakseptabelt.

Gallas er for tiden uten kontrakt og på jakt etter en ny klubb ettersom kontrakten med Arsenal løp ut i sommer.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer