Fornøyd Lasse tilbake på pallen

Lasse Kjus mot Østerrike. Det er situasjonen blant utfor-folket når 1997 skal bli 1998. I går ble Lasse treer i Bormio - en liten skiglipp unna seieren. Men det ødela ikke nyttårshumøret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er kjempefornøyd med kjøringen, selv om det ikke ble seier. Den eneste feilen jeg vet jeg gjorde, var ved mellomtida halvveis ned i løypa. Ellers synes jeg det gikk veldig bra, sier Lasse Kjus til NTB.

Utforkonkurransene i Bormio i romjula har gitt Lasse den nødvendige bekreftelsen på at allround-satsingen ikke har skadet fartsformen. Og han fikk vist at det absolutt er mulig å lage uorden i den østerrikske utfordominansen.

To trinn opp

Mandag endte Lasse som nummer fem i Bormio - slått av fire østerrikere. I går rykket han to plasser fram og inn på pallen. Bare Andreas Schifferer og Werner Franz fra verdens beste fartslag var kjappere.

Og fortsetter Lasse å klatre to trinn for hvert renn, er det bare å regne seg fram til hvor moro det blir når utfor-folket samles i Wengen om to og en halv uke.

Gnistrende kjøring

En stund så det ut til at Lasse skulle kopiere sin to år gamle utforseier i Bormio. Han kjørte gnistrende i begynnelsen av løypa og hadde en ledelse på Schifferer på over halvsekundet. Men mot slutten glapp det litt for ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer