Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fornøyd med å overleve

MOSS (Dagbladet): Moss- Viking 0- 2. - Jeg er mest fornøyd med at jeg kom levende av banen. Dette er det verste været jeg noen gang har opplevd under en fotballkamp, sier en hutrende Morten Berre (23) etter gårsdagens seier på Melløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv etter en varm dusj, skalv han som et aspeløv. Fingrene var vonde av neglesprett.

- Det var helt jævlig å spille i regn- og sluddbygene. I denne kampen var det bare seieren som varmet, sier Morten Berre.

Midtveis i første omgang skjøt han Viking i ledelsen etter corner. Etter pause viste han glimrende teknikk og samarbeidsvilje, da han spilte vegg med Gunnar Aase som opptakt til Vikings andre scoring.

Bestemann

- I fjor lagde jeg 10 seriemål for Haugesund. Nå har jeg to mål for Viking på samme antall kamper. Men det var mer gøy å score i går enn da vi tapte 1-2 mot Odd i seriepremieren, sier Morten Berre - banens beste på Melløs.

Viking hadde størst vilje av de to lagene til å rette opp tapet i første serierunde, og tok en fortjent seier.

- Mot Odd opptrådte vi som en gjeng med pyser. I går spilte vi som mannfolk, tok tak i kampen og viste skikkelig seiersvilje. Finspillet får komme siden. Det viktigste nå er at laget er i gang, sier Viking-keeper og lagkaptein Lars Gaute Bø.

Viking-trener Poul Erik Andreassen syntes laget hans var best, både taktisk og spillemessig.

- Høyest moral

- Vi var best til å kontrollere vinden, og hadde høyest moral. At kvaliteten på spillet ikke var så bra, får de vanskelige spilleforholdene ta skylda for.

- Vi torde i hvert fall å prøve og fortjente seieren, sier en lettet Viking-trener Poul Erik Andreassen.