- Fornøyd med medalje

Magne Hoseth depper etter tapet som langt på vei sender Molde ut av gullkampen. Men trener Kjell Jonevret hevder han vil være fornøyd om de kommer på pallen.

ÅH NEI: Moldes Magne Hoseth tar seg til hodet og depper etter at Moldes lange rekke på 13 kamper uten tap ble brutt mot Viking i går. Molde har nå sju poeng opp til serieleder RBK. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
ÅH NEI: Moldes Magne Hoseth tar seg til hodet og depper etter at Moldes lange rekke på 13 kamper uten tap ble brutt mot Viking i går. Molde har nå sju poeng opp til serieleder RBK. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Aksel Berget Skjøsvik (22) ga Molde en drømmestart på kampen med en noe heldig scoring 17 minutter ut i kampen. Men det holdt ikke helt inn for et Molde-lag som stilte uten sin største stjerne, Makhtar Thioune.

Situasjonen ble ikke bedre av at en hofteskade holdt Magne Hoseth på benken fra start. Hoseth kom riktig nok innpå før halvtimen var spilt, på grunn av en skade på Jose Mota.

- Vi spilte uten to av ligaens beste spillere, det er klart at det merkes, uttalte Molde-trener Kjell Jonevret til Dagbladet etter kampslutt.

En sindig, men ikke nådig Jonevret oppsummerte kampen som «en skitkamp».

- Vi har spilt tretten kamper på rad uten tap, tapet måtte komme en gang. Det visste vi utmerketgodt. Mot viking spilte vi årsverste, men likevel er vi på høyde med Viking. Det er marginer som avgjør kampen, dessverre hadde vi ikke de med oss, sier Jonevret.

Ambisjon om topp seks

- Var det gulldrømmen som brast i dag?

- Nei, altså. Vi hadde som målsetning om å bli blant topp seks. Etter hvert som sesongen har utviklet seg, har vi justert opp målsetningen til medalje. Det høres kanskje litt pussig ut, men vier veldig fornøyde hvis vi kommer topp tre. Etter gårsdagens kamp i Stavanger ligger Molde syv poeng bak Rosenborg. I tillegg har trønderne en hengekamp mot Tromsø. Dermed kan luken fort bli på ti poeng. Selv om gullhåpet nok røk i går vil Jonevret fokusere på det positive.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer