Fornøyd med poeng etter å ha blitt rundspilt av Strømsgodset

- Det var et lite ran, medgir RBK-trener Per Joar Hansen.

Strømsgodset - Rosenborg 2-2 (1-1)

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset var det førende laget i store deler av toppkampen på Marienlyst søndag kveld. Drammenserne vant sjansestatistikken 10-4, og kjørte tidvis over serielederne fra Trondheim. Manglende effektivitet gjorde derimot at det ble 2-2 og poengdeling. Det var Per Joar Hansen godt fornøyd med.

- Man kan vel si at det var et lite ran. Vi var heldige som fikk 2-2. I dag var Strømsgodset var bedre enn oss både sjansemessig og spillemessig, sier «Perry» etter kampen.

- Viser god moral Resultatet gjør at de hvitkledde fortsatt har to poeng ned til drammenserne med elleve kamper igjen å spille. Å ta med seg poeng fra denne typen kamper er typisk for et lag i medgang, mener Rosenborg-treneren.

- Etter at vi erkjenner at Strømsgodset var bedre enn oss i dag, må vi se det positive i det, nemlig at vi får med oss poeng på en dag vi ikke er best. Det vitner om god moral. Nå har vi ikke tapt på tolv kamper.

På spørsmål om hvem som er Norges best lag i øyeblikket, henviser RBK-sjefen til tabellen.

- Godset er det beste laget vi har møtt i år. Men det er jo bare å se på tabellen - så langt i år er Rosenborg det beste laget i Norge.

Ingen forsterkninger Mens Strømsgodset har forsterket stallen med spillere som Ola Kamara og Flamur Kastrati, har det vært flere som har dratt vekk fra Lerkendal enn de som har kommet til i sommer. Men «Perry» har ingen planer om å forsterke stallen før høstens gullkamp.

- Jeg har den stallen jeg kommer til å ha resten av sesongen, med mindre det kommer et bud på en av våre nå på slutten. Vi henter ingen inn, og det henger sammen med at vi ikke gikk videre i Europa. Jeg er fornøyd med den stallen vi har, sier han.

ETT POENG - JA, TAKK: Det var lite skuffelse å spore hos Per Joar Hansen etter å ha spilt 2-2 mot Strømsgodset i toppkampen på Marienlyst stadion søndag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix
ETT POENG - JA, TAKK: Det var lite skuffelse å spore hos Per Joar Hansen etter å ha spilt 2-2 mot Strømsgodset i toppkampen på Marienlyst stadion søndag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Scanpix Vis mer