- Fornøyd om jeg får spille noen minutter

David Beckham mot comeback lørdag.

KLAR TIL KAMP: David Beckham har trent med LA Galaxy i flere uker og gleder seg til å spille kamp. Foto: REUTERS/Brendan McDermid
KLAR TIL KAMP: David Beckham har trent med LA Galaxy i flere uker og gleder seg til å spille kamp. Foto: REUTERS/Brendan McDermidVis mer

|||David Beckham har ikke spilt på et halvt år, men satser på comeback lørdag når Los Angeles Galaxy møter Columbus i MLS.

35-åringen har vært ute siden han skadet akillesen i kamp for Milan 14. mars, men nå føler han seg klar til å spille igjen.

- Det er tøft ikke å ha spilt en eneste kamp på seks måneder. Det er første gangen i karrieren min at det har skjedd, sier Beckham.

Det er uklart om trener Bruce Arena kommer til å satse på briten.

- Vi har riktignok strøket Beckham fra listen over skadde spillere, men det er ikke bestemt om han kommer til å spille, for vi ønsker ikke å ta noen sjanser når det gjelder ham, sier Arena i en kommentar.

- Jeg er klar, sier Beckham.

- Dersom noen mener jeg ikke kan spille en helt kamp, vil jeg også være fornøyd om jeg får spille noen minutter, sier den tidligere Manchester United-kjempen som også håper å finne en åpning for å komme tilbake på det engelske landslaget.

Han har snakket ut med landslagssjef Fabio Capello, og han mener sjansene for mer landslagsspill er gode, dersom han spiller bra.

- Jeg tror at jeg kommer til å bli tatt med i landslagstroppen bare jeg kommer i gang med kamper igjen og viser at jeg kan spille bra, sa Beckham i forbindelse med Galaxy-treningen torsdag.

(NTB-AFP)