Fornøyd tross stortap

Norsk ishockey-nedtur.

Det norske ishockeylandslaget tapte hele 0-4 for Danmark i firenasjonsturneringen fredag. Likevel var landslagstrener Roy Johansen fornøyd.

- Hvis vi ser litt bak resultatet er jeg fornøyd med måten guttene spiller i denne kampen. Det er bra trøkk og fysisk hockey, men effektiviteten blir for dårlig, sier Johansen til NTB.

- De unge guttene gjør en god jobb, de trenger disse kampene. Det er flere av dem som kan være aktuelle i VM-diskusjonen, legger landslagstreneren til uten å nevne navn.

- Vi kjørte kampen

Danmark scoret to mål ved Mads Bech Christensen og Kim Karsberg i første periode før Norge styrte den neste perioden uten å få uttelling.

- Vi kjørte kampen. Likevel er vi ikke skarpe nok slik at vi scoret på mulighetene. Forskjellen i dag er at Danmark var hissigere og hadde en solid målvakt, forklarer Johansen.

Slovenia neste

Danskene kontrollerte inn til seier med to mål i den tredje perioden (Kasper Degn og Christoffer Kjærgaard).

FORNØYD: Norge tapte stort for Danmark, men det var ingen sure miner hos landslagssjef Roy Johansen for det. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX
FORNØYD: Norge tapte stort for Danmark, men det var ingen sure miner hos landslagssjef Roy Johansen for det. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX Vis mer

Lørdag ettermiddag venter Slovenia i den siste kampen i firenasjonsturneringen. Norge vant åpningskampen torsdag 3-1 over Frankrike.

(NTB)