Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fornøyde med Royal-grupper

Og Tromsø mener det er gull!

Den norske Royal League-kvartetten ser fram til nordisk fotball i vinter. Tromsø synes den gjeve gruppen er plaster på såret for 4. plassen i serien.

Tromsø møter danske FC København (med Magne Hoseth) og Brøndby, samt svenske IFK Göteborg.

- Vi er veldig, veldig fornøyd med gruppa vi har havnet i. Dette er tre av de mest attraktive klubbene i Norden. Det blir storslagent å spille mot disse klubbene, og enda artigere å slå dem, sier TILs assistenttrener Otto Ulseth.

Brann, som i siste serierunde kapret bronsen, møter blant annet den svenske seriemesteren Malmö, med Jon Inge Høiland. Dessuten blir Halmstad og Odense motstandere.

- Jeg kjenner lite til dansk klubbfotball, så Odense blir et interessant bekjentskap, mener Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

- Halmstad spilte vi uavgjort 0-0 mot på La Manga i vår, men burde vunnet. Vinner vi cupfinalen neste søndag og trekker hjemmekamp i Royal League i den første runden, blir det fullt hus på Brann Stadion, garanterer han.

Det har lenge vært klart at Rosenborg og Vålerenga var klare for Royal League, og også at de møter hverandre. I tillegg venter oppgjør mot Djurgården og Esbjerg.

Vålerenga gleder seg mest til revansjoppgjør mot Rosenborg på Ullevaal.

- Da skal vi vinne, konstaterer VIF-direktør Kjetil Siem dagen etter sølvfesten i Oslo.

Han ser også fram mot møtet med Djurgården.

- Det blir svært morsomt å møte Djurgården, Oslo mot Stockholm. To tidligere spillere (Johan Arneng og Pa Dembo Touray) hos oss, spiller der, og vi føler vi har et godt forhold til Djurgården.

(®NTB)

NESTEN LIKE GULL SOM GAMSTEN: Otto Ulseth mener Tromsø har fått bonusen i form av Royal League-motstandere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media