Fornuften vant for Susann

Til slutt beseiret fornuften lysten. Susann Goksør Bjerkrheim har spilt sin siste håndballkamp. Men synes hun har fått med seg mye.

Den 30 år gamle veteranen med 300 landskamper på samvittigheten satt i dag tidlig og fortalte at det ikke blir mer Susann på håndballbanen. Kneet hennes tåler ikke mer. Og som en skjebnens ironi: 18. oktober 1998 røyk hun korsbåndet mot Tertnes. I dag skulle hun spilt mot Tertnes igjen.

- Innerst inne har jeg visst at det bare var et spørsmål om tid. Det er selvsagt veldig trist, håndballen har tross alt vært 2/3 av livet mitt til nå. Men jeg vil avkrefte en ting her og nå: Jeg er ikke gravid, ler Susann, som tross alt beholder humøret.

Det var andre gangen samme uka hun holdt pressekonferanse. Onsdag ga hun en tårevåt beskjed om at hun gir seg med landslagsspill.

- Det er ikke fordi det er gøy med pressekonferanser! Jeg var hos lege Lars Engebretsen sist mandag, og han rådet meg til å slutte med håndballen. Jeg spurte da om det ikke var greit at jeg bare sluttet på landslaget, og det sa han ja til. Svein Erik (ektemannen, red.anm.) syntes det hørtes litt rart ut, så vi diskuterte det fram og tilbake. Etter hvert ble det klart for meg, sier Susann.

(NTB)

Dette er Susann Goksør Bjerkrheim
Dette er Susann Goksør Bjerkrheim Vis mer