Fornyet tillit

Sunderland- Wimbledon 1-0. Fire tap på rad for Drillo og spillerne murrer. Michael Hughes sier han vil bort hvis Olsen blir. Sjefen var klar i talen etter gårsdagens kamp: Jeg er innstilt på å fullføre kontrakten, sa han.

Egil Olsen skrev toårskontrakt med Wimbledon i fjor. Med ras på tabellen og uvant spillestil har motstanden økt mot professoren. Fansen er misfornøyd, men ledelsen står fjellstøtt sammen med treneren.

I går rykket Wimbledon-eier Bjørn Rune Gjelsten ut og feide all tvil til side:

- Egil har gjort en solid jobb i Wimbledon. Han kom seint til klubben, og sesongen har vært vanskelig på grunn av mange skader.

- Han er respektert i klubben, og vi er objektive når vi gir ham full tillit, sa Bjørn Rune Gjelsten til TV2.

Arbeidsro

Dermed får Egil Olsen arbeidsro i tida framover. Det er viktig. For allerede onsdag er det ny match for Dons. Slår de Sheffield Wednesday på Selhurst Park, skal det mye til for å ramle på feil side av nedrykningsstreken.

I går plukket Drillo fram den muntre tonen, til tross for tap. Det kunne han, fordi Bradford tapte hjemme mot Southampton. Og så lenge Gunnar Halles lag ikke sanker poeng, så holder Wimbledon seg i Premier League.

- Klart det var veldig skuffende ikke å få med seg poeng mot Sunderland. Vi hadde det inne til det gjensto fem minutter av matchen, sa Drillo, som var fornøyd med laginnsatsen.

- Vi er tydeligvis i bra form, men i dag fikk vi ikke uttelling på sjansene, sa han til Sky Sports.

Hughes-mål

Den eneste som fikk inn en fulltreffer i går var - ironisk nok - mannen som ønsker seg vekk fra Wimbledon: nordiren Michael Hughes. Han utliknet etter 73 minutter. Ballen gikk via en Sunderland-spiller. Og keeper Thomas Sørensen ble helt satt ut.

Blant dem som ikke fikk uttelling i går var Andreas Lund. Eks-moldespilleren hadde en kjempesjanse minuttet før utlikningen til Hughes. Andreas bommet grovt fra god posisjon foran Sunderland-målet.

Likevel var Drillo positiv:

- Vi leverte en god 1. omgang, konkluderte han.

Problemer

Wimbledon åpnet best etter pause. Men det var hjemmelaget som tok ledelsen. Niall Quinn scoret et spektakulært mål på helvolley.

- Vi har hatt problemer med Quinn tidligere. Han er en av de beste på sin plass i Premier League, roste Drillo.

Det var også Quinn som åtte minutter før slutt nikket ballen ned til Kilbane som scoret hjemmelagets seiersmål.

Litt skuffet var selvsagt Egil Olsen, men han fikk hyggelige beskjeder fra andre kamparenaer etter kampslutt:

- Resultater i de andre kampene var gode nyheter for oss. Vi har fortsatt seks poengs klaring til nedrykksonen, sa Drillo - med et bitte lite smil om munnen.