Fornyet tillit

Sunderland- Wimbledon 1-0. Fire tap på rad for Drillo og spillerne murrer. Michael Hughes sier han vil bort hvis Olsen blir. Sjefen var klar i talen etter gårsdagens kamp: Jeg er innstilt på å fullføre kontrakten, sa han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Egil Olsen skrev toårskontrakt med Wimbledon i fjor. Med ras på tabellen og uvant spillestil har motstanden økt mot professoren. Fansen er misfornøyd, men ledelsen står fjellstøtt sammen med treneren.

I går rykket Wimbledon-eier Bjørn Rune Gjelsten ut og feide all tvil til side:

- Egil har gjort en solid jobb i Wimbledon. Han kom seint til klubben, og sesongen har vært vanskelig på grunn av mange skader.

- Han er respektert i klubben, og vi er objektive når vi gir ham full tillit, sa Bjørn Rune Gjelsten til TV2.

Arbeidsro

Dermed får Egil Olsen arbeidsro i tida framover. Det er viktig. For allerede onsdag er det ny match for Dons. Slår de Sheffield Wednesday på Selhurst Park, skal det mye til for å ramle på feil side av nedrykningsstreken.

I går plukket Drillo fram den muntre tonen, til tross for tap. Det kunne han, fordi Bradford tapte hjemme mot Southampton. Og så lenge Gunnar Halles lag ikke sanker poeng, så holder Wimbledon seg i Premier League.

- Klart det var veldig skuffende ikke å få med seg poeng mot Sunderland. Vi hadde det inne til det gjensto fem minutter av matchen, sa Drillo, som var fornøyd med laginnsatsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer