<strong>OPTIMISME:</strong> Vegard Forren merker at optimismen er mye større nå enn før Bulgaria-kampen.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
OPTIMISME: Vegard Forren merker at optimismen er mye større nå enn før Bulgaria-kampen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Forren: - Det var fryktelig tungt. Men nå er plutselig optimismen stor

Store kontraster for Vegard Forren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Vegard Forren har denne sesongen møtt mer motgang enn normalt som Molde-spiller. Også på landslaget har det vært noen tunge stunder.

Men etter at Forren ble matchvinner i den helt essensielle bortekampen mot Bulgaria i går, er både sviktende resultater i Molde, utvisningen i Champions League og ydmykelsen i Kroatia i mars glemt.

I hvert fall nesten.

- Å tape 1-5 mot Kroatia var en tøft. Det var en fryktelig tung opplevelse. Vi har mye å revansjere, sier Forren til Dagbladet.

- Vi var egentlig bra med lenge i den kampen. Men så raknet det. I det siste har vi vært veldig gode defensivt og ikke sluppet inn mål, så denne gang skal Kroatia får svi, sier Molde-profilen.

Optimisme De norske spillerne var i svært godt humør etter den særdeles viktige seieren i Bulgaria. Matchvinner Forren var på ingen måte noe unntak.

- Det var en del negativitet før kampen, men nå er det helt annerledes. Nå er optimismen plutselig stor. Det gjelder ikke bare hos oss spillerne, men hos hele det norske folk. Det er veldig gøy, sier Forren.

Fredag formiddag var det allerede solgt 22 000 billetter til Ullevaal. Det kan bli en festkveld mot Kroatia på søndag.

- Vi gleder oss veldig. Forhåpentligvis kan vi fortsette med det gode defensive arbeidet og ta mulighetene vi får. Da er det fullt mulig å slå Kroatia, mener Forren.

«U21-ånden» Det tror også lagkompisen Jo Inge Berget.

- Nå slipper vi å tenke på å holde Bulgaria bak oss og kan fokusere alt på å ta skalpen til Kroatia eller Italia, sier Berget til Dagbladet.

Som en del av U21-landslaget var han med på å slå stormakter som Frankrike og England. Hele ti av disse er med i A-landslagstroppen mot Kroatia.

- Vi vet at det er mulig, og vi har veldig stor tro på oss selv. Jeg håper vi klarer å smitte den holdningen over på resten av gruppa. Vi må ha troa. Alt er mulig, sier Malmö-profilen.

- Stemningen er veldig god nå. Det er viktig. Det gjør det enklere å få ut det beste i gruppa, mener Berget.

<strong>HELT:</strong> Vegard Forren ble den store helten borte mot Bulgaria. Foto: REUTERS/Stoyan Nenov
HELT: Vegard Forren ble den store helten borte mot Bulgaria. Foto: REUTERS/Stoyan Nenov Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer