Forren: - Det var fryktelig tungt. Men nå er plutselig optimismen stor

Store kontraster for Vegard Forren.

OPTIMISME: Vegard Forren merker at optimismen er mye større nå enn før Bulgaria-kampen.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
OPTIMISME: Vegard Forren merker at optimismen er mye større nå enn før Bulgaria-kampen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDVIKA (Dagbladet): Vegard Forren har denne sesongen møtt mer motgang enn normalt som Molde-spiller. Også på landslaget har det vært noen tunge stunder.

Men etter at Forren ble matchvinner i den helt essensielle bortekampen mot Bulgaria i går, er både sviktende resultater i Molde, utvisningen i Champions League og ydmykelsen i Kroatia i mars glemt.

I hvert fall nesten.

- Å tape 1-5 mot Kroatia var en tøft. Det var en fryktelig tung opplevelse. Vi har mye å revansjere, sier Forren til Dagbladet.

- Vi var egentlig bra med lenge i den kampen. Men så raknet det. I det siste har vi vært veldig gode defensivt og ikke sluppet inn mål, så denne gang skal Kroatia får svi, sier Molde-profilen.

Optimisme De norske spillerne var i svært godt humør etter den særdeles viktige seieren i Bulgaria. Matchvinner Forren var på ingen måte noe unntak.

- Det var en del negativitet før kampen, men nå er det helt annerledes. Nå er optimismen plutselig stor. Det gjelder ikke bare hos oss spillerne, men hos hele det norske folk. Det er veldig gøy, sier Forren.

Fredag formiddag var det allerede solgt 22 000 billetter til Ullevaal. Det kan bli en festkveld mot Kroatia på søndag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.