LOT HUSEKLEPP HERJE: En sløv Vegard Forren ble rundlurt av Erik Huseklepp da Brann scoret sitt første mål, og leverte en katastrofal første halvtime. Men midtstopperen fikk bli på banen og spilte seg etter hvert opp. 
Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
LOT HUSEKLEPP HERJE: En sløv Vegard Forren ble rundlurt av Erik Huseklepp da Brann scoret sitt første mål, og leverte en katastrofal første halvtime. Men midtstopperen fikk bli på banen og spilte seg etter hvert opp. Foto: Svein Ove Ekornesvaag / ScanpixVis mer

Forren ble flau over egen innsats

- Veldig redd for å bli byttet ut.

||| Molde - Brann 3-2 (1-2)

(Dagbladet):  Den første halvtimen av kampen mellom Molde og Brann i går var et mareritt for hjemmelaget og spesielt stopperparet Marcus Andreasson og Vegard Forren.

De to lot Erik Huseklepp herje vilt og stå bak to Brann-mål før man hadde rundet 24 spilte minutter. Forren selv var flau over egen innsats.

- Den første halvtimen er det bare å glemme. Vi var ikke på nett i det hele tatt i denne perioden.

Disse 30 minuttene var faktisk så ille av Forren at han ble redd for konsekvensene.

- Jeg ble veldig redd for å bli byttet ut. Så dårlig var det faktisk.

Trener Kjell Jonevret kunne bekrefte av Forrens frykt av berettiget.

- Jeg bytter sjelden ut folk før pause, men i dag var det ikke langt fra. Etter 2-0 sendte jeg seks mann i oppvarming og ville gjøre to bytter der og da. Vegard sitt navn stod på blokka.

Vendingen for Forren kom i løpet av slutten av førsteomgang.

- Vi tok oss sammen i løpet av den siste tredelen av omgangen og spilte veldig bra da. Det var noe som skjedde i hodene våre. Det fikk meg til å håpe at vi i alle fall skulle få sjansen i ti minutter til etter pause. Heldigvis tok vi vare på den ekstra sjansen vi fikk.

Etter den svake bortekampen mot Sandefjord og et par uheldige situasjoner borte mot Start har supportere og «eksperter» rettet pekefingeren mot noen av Moldes mer profilerte spillere og ment at man ser antydninger til stjernenykker hos oppskrytte romsdalinger.

- Det sitter vel litt i hodet på oss ja, men om vi sliter med nykker vet jeg ikke. Jeg kan skjønne at det ser sånn ut da. Men vi og skjønner såpass at sånt som jeg finner på i første omgang ikke er bra.

På tross av den katastrofale første omgangen mot Brann stresser Forren at man ikke må glemme at Molde faktisk vant kampen og tok sin første seier for året.

- Vi viser veldig solid mental styrke. Det gleder meg stort. Vi har ligget nede før og kommet tilbake. Nå er vi på vei igjen.