Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forren dukket ikke opp på RBK-prøvespill

Har tidligere vært koblet til både Rosenborg og 1860 Munchen.

DUKKET IKKE OPP: Vegard Forren skulle prøve seg på Rosenborgs treningsleir, men dukket ikke opp. Her for Molde etter en kamp mot Lillestrøm i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
DUKKET IKKE OPP: Vegard Forren skulle prøve seg på Rosenborgs treningsleir, men dukket ikke opp. Her for Molde etter en kamp mot Lillestrøm i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Vegard Forren skulle prøve seg på Rosenborgs treningsleir på Marbella, men dukket likevel ikke opp. TV 2 hevder nå at han ikke blir RBK-spiller.

Det skriver TV 2 mandag kveld, og viser til en uttalelse fra Rosenborg.

«Da RBK i dag landet på flyplassen i Malaga hadde situasjonen brått endret seg. Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen fikk da melding om at Vegard Forren hadde forlatt hotellet i Marbella,» heter det i en melding fra RBK, skriver TV 2.

"Det betyr at 29-åringen nok ikke blir å finne i den hvite og svarte drakten på Lerkendal i år", skriver fjorårets seriemester videre.

Klubben sier videre at ting dermed tyder på at den tidligere Molde-stopperen ikke skriver under for dem. Tidligere har han vært koblet til tyske 1860 München.

TV 2 hevder mandag kveld at midtstopperen er aktuell for den engelske mesterskapsserieklubben.

– TV 2 vet at Brighton har forhørt seg om Forren med norske kilder så sent som i dag, skriver kanalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media