Forren dukket ikke opp på RBK-prøvespill

Har tidligere vært koblet til både Rosenborg og 1860 Munchen.

DUKKET IKKE OPP: Vegard Forren skulle prøve seg på Rosenborgs treningsleir, men dukket ikke opp. Her for Molde etter en kamp mot Lillestrøm i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
DUKKET IKKE OPP: Vegard Forren skulle prøve seg på Rosenborgs treningsleir, men dukket ikke opp. Her for Molde etter en kamp mot Lillestrøm i fjor. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vegard Forren skulle prøve seg på Rosenborgs treningsleir på Marbella, men dukket likevel ikke opp. TV 2 hevder nå at han ikke blir RBK-spiller.

Det skriver TV 2 mandag kveld, og viser til en uttalelse fra Rosenborg.

«Da RBK i dag landet på flyplassen i Malaga hadde situasjonen brått endret seg. Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen fikk da melding om at Vegard Forren hadde forlatt hotellet i Marbella,» heter det i en melding fra RBK, skriver TV 2.

"Det betyr at 29-åringen nok ikke blir å finne i den hvite og svarte drakten på Lerkendal i år", skriver fjorårets seriemester videre.

Klubben sier videre at ting dermed tyder på at den tidligere Molde-stopperen ikke skriver under for dem. Tidligere har han vært koblet til tyske 1860 München.

TV 2 hevder mandag kveld at midtstopperen er aktuell for den engelske mesterskapsserieklubben.

– TV 2 vet at Brighton har forhørt seg om Forren med norske kilder så sent som i dag, skriver kanalen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer