Forren får gjennomgå i England etter Rooney-uttalelser

Omtales som en flopp.

SMÅTJUKK: Vegard Forrens uttalelse om at Wayne Rooney er småtjukk har ikke fått den beste mottakelsen i England. Foto: NTB Scanpix / skjermdump
SMÅTJUKK: Vegard Forrens uttalelse om at Wayne Rooney er småtjukk har ikke fått den beste mottakelsen i England. Foto: NTB Scanpix / skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WEMBLEY/OSLO (Dagbladet): Det norske landslaget får ikke mye oppmerksomhet, men Vegard Forren har greid å nå overskriftene i engelsk media på egenhånd.

Grunnen: Han har omtalt Wayne Rooney med lite trivelige ord før landskampen mellom England og Norge på Wembley i morgen.

Det blir United-spillerens første kamp som permanent kaptein for England - et ansvar han har overtatt etter Steven Gerrard.

- Småtjukk Forren fortalte norsk presse at han ikke er redd for tempoet til noen av de engelske spillerne.

- Nei, Rooney ser jo litt småtjukk ut, svarte Vegard Forren TV2, før han la til:

- Det er såklart gode spillere, og flere av dem er allerede i god form etter tre kamper i Premier League. Men vi gleder oss.

- En flopp Uttalelsen vekker oppmerksomhet i England - og engelsk media var raske med å dra fram info om at Forrens forsøk i Premier League ikke var særlig vellykket.

- Forren gikk til Southampton i januar 2013, men returnerte til norske Molde seks måneder senere, uten å ha spilt en eneste kamp for A-laget, minner Daily Mail om - og omtaler Forren som «en flopp».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer