Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forren ferdig i Brighton

FERDIG: Vegard Forren spiller ikke for Brighton i Premier League neste år. Forren står dermed fritt til å spille for hvem han vil, eller hvem som vil ha ham. <br>Foto: ProSports/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
FERDIG: Vegard Forren spiller ikke for Brighton i Premier League neste år. Forren står dermed fritt til å spille for hvem han vil, eller hvem som vil ha ham.
Foto: ProSports/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vegard Forren er frigitt av Brighton og får ikke bli med klubben opp i Premier League. Dermed må midtstopperen igjen ut på klubbjakt.

29-åringen kom til klubben i mars, men fikk aldri muligheten på førstelaget i mesterskapsserien.

Tirsdag la klubben ut en melding om at Forren blir frigitt av klubben som neste sesong skal spille i Premier League.

Det betyr at den tidligere Molde-spilleren må finne seg en ny arbeidsgiver.

TV 2-ekspert Jesper Mathisen uttalte til NTB da Forren ble klar for den engelske klubben at det er nå eller aldri for utenlandsdrømmen til midtstopperen.

- Han var uheldig i Southampton, men nå er det på et annet nivå og i en annen klubb, sa Mathisen til NTB og la til at det er nå eller aldri for Forren med tanke på utenlandsdrømmen.

- Hvis han ikke gjør det bra i Brighton, vil klubber få med seg det. I tillegg er han snart 30 år og da er man plutselig ikke så interessant lenger, hvert fall når han har fått to forsøk i England.

(NTB)

Hele Norges coronakart