HEMMELIGHETSFULL: Southampton-manager Nigel Adkins er ikke villig til å si mye om den mulige overgangen til Vegard Forren fra Molde.Foto: PÅL MARIUS TINGVE
HEMMELIGHETSFULL: Southampton-manager Nigel Adkins er ikke villig til å si mye om den mulige overgangen til Vegard Forren fra Molde.Foto: PÅL MARIUS TINGVEVis mer

- Forren har en lys framtid

Stort mer har ikke Southampton-sjefen å si.


SOUTHAMPTON (Dagbladet): Southampton-manager Nigel Adkins holdt i dag pressekonferanse om morgendagens kamp. Da han fikk spørsmål om Vegard Forren, hadde han ikke så mye å si:

- Jeg vet at han er en norsk landslagsspiller og at han har mange kamper til å være 24 år. Han har en lys framtid.

Heller ikke konfrontert med at Molde-manager Ole Gunnar Solskjær sier at klubbene er nær en avtale, er Adkins spesielt snakkesalig:

- Det er interessant. Det vil alltid være spekulasjoner. Inntil noen har skrevet under, vil jeg ikke kommentere dette nærmere. Hvis noe skjer vil vi annonsere det, og da skal dere bli de første til å vite det, sier 47-åringen.

Helt til slutt fikk Adkins spørsmål om Forren «hypotetisk ville gått inn i førsteelleveren til Saints».

- Jeg har allerede tatt ut laget til kampen i morgen, svarer han.

Vegard Forren reiste i går kveld til Manchester - og var på vei til Liverpool for å vise seg fram på trening. Men da Molde og Southampton ble så godt som enige i går kveld, ønsket ikke Liverpool å gå videre.

Dermed satte Forren kursen sørover, og befinner seg i dag i Southampton.