TAKKER NEI: Flere klubber har matchet Moldes priskrav, men Vegard Forren (t.h.) har foreløpig sagt nei til å diskutere personlige betingelser, sier agent Jim Solbakken. Foto: MICHAELA REHLE, REUTERS / NTB SCANPIX
TAKKER NEI: Flere klubber har matchet Moldes priskrav, men Vegard Forren (t.h.) har foreløpig sagt nei til å diskutere personlige betingelser, sier agent Jim Solbakken. Foto: MICHAELA REHLE, REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Forren har takket nei til flere klubber

- Kan bli i Molde.


(Dagbladet): Det er flere klubber som har sagt seg villige til å betale Molde det klubben krever for å kjøpe Vegard Forren.

Men det har ikke kommet til sluttforhandlinger med mer enn én klubb siden 1. januar, forteller Forrens agent Jim Solbakken til Romsdals Budstikke.

- Ja, det er flere klubber som vil ha Vegard og som er villige til å betale det MFK krever. Men flere av disse har ikke vært i sluttforhandlinger med Molde, fordi spilleren selv har signalisert at han ikke ønsker en overgang til de aktuelle klubbene, sier Solbakken.

Club Brugge er den eneste klubben som har forhandlet med Molde etter nyttår, men Forren sa nei til å diskutere personlige betingelser.

Forren ble hjemme i stedet for å reise til Sør-Afrika med landslaget nettopp på grunn av interessen fra utenlandske klubber.

Men det er flere brikker som skal falle på plass før det blir en overgang for Molde-stopperen. Det skal være en klubb på tilstrekkelig høyt nivå - samtidig som Forren kan få nok spilletid.

Dagbladet vet at det er tre ligaer som er aktuelle for Forren i øyeblikket: Premier League, Bundesliga eller en god klubb med opprykksmuligheter i Championship - nest øverste nivå i England.

Interessen fra Everton er fortsatt ikke mindre, men de har i øyeblikket ikke penger til en overgang. De er avhengige av å selge før de kan komme tilbake med et bud på Forren.

- Det er ingen som er avhengige av en overgang akkurat nå - verken Molde, Vegard eller jeg. Hvis ikke den rette klubben byr, så blir Vegard i Molde. Da spiller han vårsesongen i MFK og så får vi se hva som skjer til sommeren, sier Jim Solbakken til Romsdals Budstikke.

I april i fjor skrev Forren kontrakt med Molde ut 2015-sesongen.