SPILLER IKKE MOT EVERTON: Southampton-spiller Vegard Forren er ikke med i troppen som møter Everton i kveld.  Foto: Lars Anders Vestad, Romsdals Budstikke
SPILLER IKKE MOT EVERTON: Southampton-spiller Vegard Forren er ikke med i troppen som møter Everton i kveld. Foto: Lars Anders Vestad, Romsdals BudstikkeVis mer

Forren ikke med i troppen mot Everton

Kan debutere mot United.

(Dagbladet): Vegard Forren (24) ble klar for Premier League-klubben Southampton rett før helga - men den tidligere Molde-stopperen er ikke med i troppen til kveldens kamp mot Everton.

- Det blir tribunen i kveld, men jeg er klar til neste match, sier Forren til Romsdals Budstikke.

Ettersom 24-åringen står over i kveld, kan han få debuten mot serieleder Manchester United neste onsdag. United er også favorittklubben til landslagsspilleren.

- Jeg var forberedt på tribunen mot Everton etter en prat med trenerne i helga. Jeg skal kjøre på med god trening ei uke, og så håper jeg på debut på Old Trafford. Det hadde vært helt konge, sier Forren til lokalavisa.

Forren var i England i nesten hele forrige uke, og manager Nigel Adkins ble sparket samme dag som Forren ble klar.

Etter flere dager med forhandlinger, ble Forren klar for de nyopprykkede fra sør-England.

Agent Jim Solbakken fortalte til Dagbladet at både spiller og klubb var fornøyd med avtalen.

- Han signerte jo, så da har jeg vel gjort en god jobb, sier Solbakken.

På sin første pressekonferanse i klubben, innrømmet den ny manageren Mauricio Pochettino at Forren var klar for klubben.

- Det var Pochettino som ville ha inn Vegard, og da ønsket vi å ta en prat med ham først. Men også før den tid var det meste ferdig. Det var en god samtale, og det var også praten med Nicola Cortese, styreformannen, som har ekstremt gode planer for klubben, sa Solbakken.