Eliteserien 2017

Forren klar for Molde

Vegard Forren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2017-sesongen.

TILBAKE: Vegar Forren retunerer til Molde etter et misslykket England-opphold. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE: Vegar Forren retunerer til Molde etter et misslykket England-opphold. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forren som etter 2016 sesongen gikk til den nå nyopprykkede Premier Leauge-klubben Brighton, fikk ikke fornyet kontrakten sin og har vendt hjem til klubben han starten sin karriere i.

Til klubbens hjemmeside uttaler han følgende:

- Å få spille fotball for Molde igjen betyr utrolig mye for meg og familien. Etter en tung tid uten fotball er fokuset nå å komme tilbake i toppform og bidra positivt for Molde FK både på og utenfor banen. Jeg er mer motivert enn noen gang. Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten og gleder meg til å komme i gang å spille kamper for Molde igjen.

Forren signerte sin første kontrakt med Molde tilbake i 2007.

Drømmen om England

Det første oppholdet strakte seg fram til 2013. Da ble Forren tilbudt kontrakt hos Southampton.

Forren noterte seg null innhopp for A-laget til Southampton og vendte i tilbake til Molde, sju måneder etter at han signerte kontrakten med Premier League-klubben.

I 2017 bød sjansen seg på nytt for Forren og drømmen om å spille i England. Brighton kom på banen og Forren signerte. Tross opprykk fikk ikke nordmannen forlenget avtalen, og vendte hjem til Norge i mai i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer