TILBAKE: Vegar Forren retunerer til Molde etter et misslykket England-opphold. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE: Vegar Forren retunerer til Molde etter et misslykket England-opphold. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Eliteserien 2017

Forren klar for Molde

Vegard Forren har signert en kontrakt som strekker seg ut 2017-sesongen.

(Dagbladet): Forren som etter 2016 sesongen gikk til den nå nyopprykkede Premier Leauge-klubben Brighton, fikk ikke fornyet kontrakten sin og har vendt hjem til klubben han starten sin karriere i.

Til klubbens hjemmeside uttaler han følgende:

- Å få spille fotball for Molde igjen betyr utrolig mye for meg og familien. Etter en tung tid uten fotball er fokuset nå å komme tilbake i toppform og bidra positivt for Molde FK både på og utenfor banen. Jeg er mer motivert enn noen gang. Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten og gleder meg til å komme i gang å spille kamper for Molde igjen.

Forren signerte sin første kontrakt med Molde tilbake i 2007.

Drømmen om England

Det første oppholdet strakte seg fram til 2013. Da ble Forren tilbudt kontrakt hos Southampton.

Forren noterte seg null innhopp for A-laget til Southampton og vendte i tilbake til Molde, sju måneder etter at han signerte kontrakten med Premier League-klubben.

I 2017 bød sjansen seg på nytt for Forren og drømmen om å spille i England. Brighton kom på banen og Forren signerte. Tross opprykk fikk ikke nordmannen forlenget avtalen, og vendte hjem til Norge i mai i år.

Rosenes by

Siden da har midtstopperen vært klubbløs, nå er både han og trener i Molde, Ole Gunnar Solskjær, fornøyde med returen.

- Vegard har vært en fantastisk spiller for oss tidligere og det satser vi på å få til igjen. At Vegard har lyst til å overbevise både på og utenfor banen gjør at vi har trua på det, sa Solskjær til klubbens hjemmeside.

Alt i alt har Vegard Forren 232 seriekamper for Molde og 33 A-lags kamper for det norske landslaget.