Forren med U21-forfall etter dødsfall

Mistet barndomskamerat.

Molde-spilleren Vegard Forren (22) har meldt forfall til U21-landskampen mot Skottland tirsdag etter at en barndomskamerat mistet livet i en bilulykke i helgen.

- Han som omkom var en nær kamerat av meg som jeg var mye sammen med før. Broren har vært min bestekompis siden vi var små, og jeg har vært veldig mye hjemme hos familien i oppveksten. Derfor følte jeg at dette ble helt feil tidspunkt å reise vekk på. Det var naturlig for meg å heller dra hjem til Kyrksæterøra, sier Forren til Romsdals Budstikke.

Ulykken skjedde natt til lørdag. 23-åringen mistet livet da to biler frontkolliderte på Kyrksæterøra. Tre andre involverte overlevde, men én er alvorlig skadd. Omtrent samtidig mistet en 24-åring fra Hemne livet i en bilulykke i Sogn og Fjordane.

- Jeg vet også hvem den andre omkomne var, så det blir nesten rart å oppleve så mye på en gang. Kyrksæterøra er en liten plass og de fleste her er sterkt preget av ulykkene, sier Forren.

Forren er innstilt på å spille seriekampen mot Rosenborg kommende helg.

- Jeg vet ikke når det blir begravelse, og vil snakke med de nærmeste om hvordan det blir utover i uka. I utgangspunktet er jeg i hvert fall innstilt på å spille Moldes kamp mot Rosenborg til helgen, sier Vegard Forren, som var sjuk og meldte forfall til U21-landskampen mot Ukraina i mars.

- Jeg får forhåpentligvis flere sjanser på landslaget. Det blir uansett ikke så viktig akkurat nå.

(NTB)