Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forren mobbes i Danmarks største avis etter sjokktakling på Eriksen

- Tung, sløv og langsom.

BRUTALT:  Vegard Forren (liggende) taklet Christian Eriksen så det sang etter. Tottenham-stjerna er trolig ute i flere uker. Foto: NTB Scanpix
BRUTALT: Vegard Forren (liggende) taklet Christian Eriksen så det sang etter. Tottenham-stjerna er trolig ute i flere uker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

HERNING (Dagbladet): Norge spilte mye bra fotball, men tapte 2-1 for Danmark i går kveld.

Danske aviser fokuserer i dag først og fremst på sitt eget lag etter slaget i Herning. Spesielt én situasjon opptar journalistene: Midtstopper Vegard Forrens nedslakting av Danmarks vidunderbarn Christian Eriksen.

- Forren kom et par tidssoner for seint, skriver Ekstra Bladet.

Trøbbel med ankelen Situasjonen det er snakk om skjedde etter 36 minutter. Tottenham-stjerna Eriksen var i fin flyt med ballen utenfor Norges 16 meter. Så sa det bang!

Molde-stopper Forren gikk inn i en takling så det sang etter. Eriksen klarte knapt å stå på egne bein, og måtte hjelpes av banen.

Han fikk trøbbel med ankelen. Trolig er han ute i flere uker.

Ekstra Bladet skriver i dag:

«Synderen bak Christian Eriksens uhell var den tunge, norske midtstopperen Vegard Forren, som ironisk nok hadde sjansen i Premier League (Southampton), men ble vraket, fordi han var både sløv og langsom.»

- Ikke Premier League-klasse Avisa bruker en hel side på Eriksens skade. Videre dundrer den løs:

«Nedslaktingen av Christian Eriksen etterlot heller ingen tvil. Vegard Forren er slett ikke i nærheten av Premier League-klasse.»

Etter kampen var det en angrende synder som uttalte seg til pressen.

- Dessverre var jeg litt for seint ute med taklingen, og jeg traff litt for godt på ankelen. Jeg kan bare beklage at det gikk galt, blir Forren sitert i Ekstra Bladet.

- Dessverre fikk jeg ikke sagt unnskyld til Christian Eriksen på banen. Jeg håper ikke det er altfor alvorlig.

PS: Landslaget reiser videre til Molde i dag. Tirsdag venter Skottland i privatlandskamp.

SKADD: Slik presenteres den dramatiske situasjonen med Christian Eriksen i danske Ekstra Bladet i dag. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
SKADD: Slik presenteres den dramatiske situasjonen med Christian Eriksen i danske Ekstra Bladet i dag. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer