I ENGLAND: Vegard Forren har vokst som spiller under Ole Gunnar Solskjær og etablert seg på landslaget. Nå er han på vei til engelsk fotball.  Foto: Hans A Vedlog /Dagbladet
I ENGLAND: Vegard Forren har vokst som spiller under Ole Gunnar Solskjær og etablert seg på landslaget. Nå er han på vei til engelsk fotball. Foto: Hans A Vedlog /DagbladetVis mer

- Forren nær Southampton

Ole Gunnar Solskjær bekrefter.

LONDON/OSLO (Dagbladet): Molde-manager Ole Gunnar Solskjær bekrefter i dag tidlig overfor Romsdals Budstikke at Molde-stopper Vegard Forren har reist til Liverpool for å snakke med Liverpool-manager Brendan Rogers og se på forholdene på Anfield.

Samtidig avslører Solskjær at det er mer sannsynlig at Forren fortsetter karrieren i Southampton.

Dagbladet vet at Forren nå befinner seg i Southampton.

- Nær en avtale - Det har vært mange henvendelser fra ulike engelske klubber, men da Southampton la fram et tilbud ble det veldig interessant for både oss og Vegard, sier Solskjær.

Og fortsetter:

Vi er mer eller mindre enige med klubben, men ingenting er hundre prosent bekreftet. Molde er nær en avtale, så får vi se om dette blir noe alle de tre partene vil gå for, sier Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Budstikke.

Southampton kjemper for tiden mot nedrykk fra Premier League. Claus Lundekvams gamle klubb ligger på 15.-plass av 20 lag, men bare to poeng over nedrykksplass.

- God dialog Ifølge Solskjær har Liverpool ikke lagt inn noe bud på Forren, som har etablert seg på det norske A-landslaget etter å ha tatt store steg som fotballspiller under Ole Gunnar Solskjærs ledelse i Molde.

- Vi har hatt en god dialog med Liverpool-manager Brendan Rodgers, som ville snakke med Vegard og se ham på trening. Vi var enige om at han kunne dra dit for å se på forholdene. Men Liverpool har ikke lagt inn bud, sier Solskjær til avisen.

TV 2 meldte i går ettermiddag at Molde hadde akseptert et bud fra Liverpool, men dette stemmer altså ikke. Derimot stemmer rapportene i lokalavisene i Liverpool om at Forren har fått en sjanse til å vise seg fram før han eventuelt signerer for Southampton.