Forren om urokråka Balotelli: - Han er en klassespiller. Godt vi slipper ham

Skal vinne tilbake det norske folk.

Oslo , 20140908
Pressekonferanse med Per-Mathias Høgmo og Mats Møller Dæhli dagen før EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Italia på Ullevaal
Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
Oslo , 20140908 Pressekonferanse med Per-Mathias Høgmo og Mats Møller Dæhli dagen før EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Italia på Ullevaal Foto: Sjur Stølen / DagbladetVis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Det norske landslaget gjorde i kveld sine siste forberedelser på Ullevaal-matta før storkampen mot Italia tirsdag kveld.

Vegard Forren kommer etter alle solemerker til å danne den ene halvdelen av midtforsvaret sammen med makker Håvard Nordtveit, og han har i likhet med de fleste andre merket seg at det er ett spesifikt navn som mangler fra den italienske troppen. Mario Balotelli.

- Greit å slippe han Forren er klar på at Liverpool-spilleren hadde bragt noe helt ekstraordinært til Italia.

- Han er en klassespiller. Det er godt at vi slipper han i morra, sier han til Dagbladet.

- Men han har jo temperament. Er ikke det noe du kunne dratt nytte av?

- Kanskje. Det er klart det er både fordeler og ulemper ved at han ikke spiller, men alt i alt er jeg godt fornøyd med at han ikke er med, sier Forren.

- Vinne tilbake det norske folk Det er ventet stort oppmøte på nasjonalarenaen i morra. Mange snakker om fullsatt. Forren sier at han gleder seg, og at det nå er opp til han og de andre å levere det som forventes av dem.

- Det er lenge siden det sist var fullsatt. Stadion har blitt veldig bra, og for oss er det en kjempemulighet til å vinne tilbake det norske folk. Det er vår jobb nå at de skal kose seg, sier han.

Og i den grad man kan være forberedt til å møte et lag som Italia tror Molde-stopperen at Høgmos menn er klare.

- Jeg tror vi er godt forberedt på hva som venter oss og hva som kommer. Det ser veldig bra ut på trening, så jeg håper og tror vi skal være veldig klare når kampen kommer.

• Kampen kan du følge her på Dagbladet i Fotball Direkte i morgen. Avspark er klokka 20.45.