PREMIER LEAGUE-KLAR: Vegard Forren ankom England via Manchester flyplass i går kveld. I morgen blir han presentert som Southampton-spiller, sier en kilde til Dagbladet. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX
PREMIER LEAGUE-KLAR: Vegard Forren ankom England via Manchester flyplass i går kveld. I morgen blir han presentert som Southampton-spiller, sier en kilde til Dagbladet. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIXVis mer

- Forren presenteres i Southampton i morgen

Har bestemt seg.


SOUTHAMPTON (Dagbladet): Etter at Vegard Forren lekte gjemsel med norsk sportspresse det meste av tirsdagen, er det nå klart at det er Claus Lundekvams mangeårige klubb Southampton som blir 24-åringens neste arbeidsgiver.
 
- Forren vil presenteres som Southampton-spiller onsdag, sier en kilde til Dagbladet.
 
Da Liverpool ikke ville tilby landslagsstopperen noe mer enn prøvespill, dro nemlig Forren og agent Jim Solbakken i all hast ned til Southampton. Etter det Dagbladet erfarer er klubbene blitt enige om en overgangssum på tre millioner pund.

I går kveld landet Forren i Manchester med tanke på å reise videre til Liverpool for å vise seg fram på trening i dag.

Medisinsk test Men etter at Southampton og Molde ble enige om en pris, ønsket ikke Liverpool-manager Brendan Rodgers å gå videre med saken, fortalte Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til TV 2 i dag.
 
Forren har i dag vært i samtaler med Saints-ledelsen om sine personlige betingelser. Han har også vært innom det lokale sykehuset for å gjennomføre den obligatoriske medisinske testen.
 
Overgangen kommer ikke til å få grønt lys allerede i kveld, men etter det Dagbladet kjenner til, vil Southampton kalle inn til pressekonferanse på St. Mary's stadium for å bekrefte overgangen i morgen.
 
Møter Chelsea Southampton ønsker å gjennomføre pressekonferansen onsdag ettermiddag i god tid før avreise til London og det vanskelige bortemøtet med Chelsea.
 
Da manager Nigel Adkins holdt pressekonferanse på St Mary's i ettermiddag, i forbindelse med kampen mot Chelsea, sa han dette om Forren:

- Jeg vet at han er en norsk landslagsspiller og at han har mange kamper til å være 24 år. Han har en lys framtid.

ORDKNAPP: Southampton-manager Nigel Adkins ville ikke si stort om Vegard Forren under dagens pressekonferanse. Foto: PÅL MARIUS TINGVE
ORDKNAPP: Southampton-manager Nigel Adkins ville ikke si stort om Vegard Forren under dagens pressekonferanse. Foto: PÅL MARIUS TINGVE Vis mer