Forren røper etter tapet: - Jeg har vært syk i hele dag

Midtstopperen forteller.

SYK: Vegard Forren (f.h. har vært syk i hele dag - men spilte likevel landskampen mot Ungarn. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SYK: Vegard Forren (f.h. har vært syk i hele dag - men spilte likevel landskampen mot Ungarn. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Ungarn - Norge 0-1

ULLEVAAL STADION (Dagbladet):  Norge tapte 0-1 hjemme mot Ungarn og det norske landslaget må slå tilbake i Budapest søndag for å nå fotball-EM neste sommer.

Vegard Forren måtte se Ungarn-kantspilleren László Kleinheisler score kampens eneste mål etter 26 minutter.

Etter kampen røper midtstopperen at han selv slet allerede før kampen.

- Jeg har ligget sjuk i senga i hele dag, sier Forren til Dagbladet.

- Kroppen fungerte greit på oppvarminga. Det viktigste var å komme på banen. Det var kanskje 50-50 før kampstart, men jeg angrer ikke, sier Molde-spilleren.

- Var det riktig av deg å spille kampen?

- Ja, jeg var nære å melde fra at jeg ikke ville spille. Jeg fikk svar på oppvarminga og hodet koblet ut litt. Det ble greit så fort vi kom igang med kampen, sier Forren.

- Du varslet landslagssjef Høgmo?

- Ja, han var klar over det. Nå skal jeg sove og restituere. Jeg har hatt feber i hele dag og skal finne senga, sier Forren til Dagbladet etter kampen.

- Preget det deg underveis i matchen?

- Nei, det synes jeg ikke. Jeg synes det gikk greit. Men jeg håper det ikke tar av i natt. Jeg våknet med det i dag tidlig, sier Forren.

- Hva tenker du nå før returoppgjøret?

- Vi gjør mer enn nok til å score mål i dag. Spiller vi like godt i Ungarn så tar vi dette. Det er dårlig press før han avslutter før 0-1-målet. Kanskje Ørjan kunne tatt den, det føles litt unødvendig, sier Molde-spilleren.