LANDSLAGSBAUTA PÅ PRØVESPILL? Avisrapportene både fra Liverpool og Molde sier at Vegard Forren skal til Liverpool for å vise seg fram på trening. Her er Forren i duell med Eren Derdiyok under landskamp mot Sveits i oktober. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIX
LANDSLAGSBAUTA PÅ PRØVESPILL? Avisrapportene både fra Liverpool og Molde sier at Vegard Forren skal til Liverpool for å vise seg fram på trening. Her er Forren i duell med Eren Derdiyok under landskamp mot Sveits i oktober. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN / NTB SCANPIXVis mer

Forren skal vise seg fram på Liverpool-trening

- Vi har ikke akseptert bud, sier Molde-direktør.


(Dagbladet): TV 2 meldte i ettermiddag at Molde skal ha godtatt et bud fra Liverpool på Vegard Forren.

Det avviser imidlertid Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen overfor Romsdals Budstikke.

- Vi har ikke akseptert bud fra noen på Vegard Forren, skriver Nordstrand Jacobsen i en SMS.

Avisa skriver videre at det skal være aktuelt at Forren trener med Liverpool i nær framtid.

På prøve Det samme skriver Liverpool Echo: At det foreløpig ikke stemmer at klubbene er enige om en overgang, men at Forren vil trene med Liverpool i morgen og i noen dager framover.

Det er relativt uvanlig at profilerte landslagsspillere reiser på prøvespill.

- Prøvespill? Tror ikke det ... skrev Jan Åge Fjørtoft på Twitter som respons på at The Times-journalist Tony Barret omtalte Forrens Liverpool-tur som nettopp en «trial» - prøvespill på godt norsk.

Fjørtoft ønsker imidlertid ikke å kommentere reaksjonen sin ytterligere overfor Dagbladet.

- Annen klubb i forhandling Tony Barret skriver videre på Twitter at en annen Premier League-klubb er kommet lengre i forhandlingene med Molde, men at han ikke vil røpe hvem dette er før i morgendagens avis.

Forren har vært koblet til en rekke Premier League-klubber. Både Manchester United, Everton, Fulham, Newcastle og Sunderland har vært nevnt i britiske medier.

Liverpool har ikke vært blant de hyppigst nevnte klubbene før i ettermiddag.

• Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen eller Forrens agent Jim Solbakken har ikke besvart Dagbladets henvendelser i kveld.