UENIGE:  Vegard Forren (til høyre) mener Odd-trener Dag-Eilev Fagermo burde holdt kjeft. FOTO: NTB SCANPIX og SJUR STØLEN
UENIGE: Vegard Forren (til høyre) mener Odd-trener Dag-Eilev Fagermo burde holdt kjeft. FOTO: NTB SCANPIX og SJUR STØLENVis mer

Forren slakter Fagermo: - Merkelig at han henger ut en spiller

- Slår bare tilbake.

MARBELLA (Dagbladet): Dag-Eilev Fagermo - Odds markante trener - var svært lite fornøyd da midtstopper Fredrik Semb Berge (25) gikk fra Brøndby til Molde i februar.

Det dreier seg om en låneavtale kommende sesong, hvilket fikk det til å smelle fra trenerprofilen:

- Jeg setter spørsmålstegn ved klubbfølelsen hans, sa Fagermo til lokalavisa Varden om sin tidligere Odd-elev.

- Det er merkelig at han går ut på den måten og henger ut Fredrik, sier Molde og landslagets midtstopper Vegard Forren til Dagbladet.

Flere feider Episoden føyer seg inn i rekken av feider mellom Odd og Molde, representert ved trenerne Fagermo og Tor Ole Skullerud.

- Bare oljefondet er større enn lommeboka til Molde, har Fagermo sagt.

- Det er fair at han (Semb Berge) går til Molde, men da kunne han ha sagt det hele tida, påpekte Fagermo overfor TV 2.

Semb Berges nye lagkamerat i Molde, Vegard Forren, lader opp til Kroatia-kampen sammen med resten av landslaget i Spania. Han mener Fagermo kunne spart seg utspillet.

- Du skulle tro at han er såpass oppegående at han vet hvordan fotball fungerer.

Tenker utvikling Stopperkjempen fortsetter:

- Fredrik har tatt et valg, han har tenkt på sin egen utvikling. Hva som har skjedd i forhold til overgangen, skal jeg ikke si. Men jeg regner med at han så det sportslige i alt. Akkurat nå er Molde mer attraktiv enn Odd.  

Semb Berge har tre landskamper for Norge. Han gikk fra Odd til Brøndby i juni i fjor, men oppholdet i den danske toppklubben har vært mislykket.

- Jeg har ikke rukket å snakke så mye med Fredrik om dette, påpeker Forren, som ser fram til å samarbeide med nykommeren.

Om Fagermos stadige Molde-utspill sier han:

- Det slår bare tilbake på ham selv.

TIL MOLDE:  Fredrik Semb Berge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TIL MOLDE: Fredrik Semb Berge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer