TESTES: Vegard Forren ble skadd under trening i Bangkok, og testes på nytt i morgen. Foto Hans A Vedlog / Dagbladet
TESTES: Vegard Forren ble skadd under trening i Bangkok, og testes på nytt i morgen. Foto Hans A Vedlog / DagbladetVis mer

Forrens ankel testes i Thailand i morgen

Drillo håper å ha stopperen klar til kamp onsdag.

Egil «Drillo» Olsen håper å ha Vegard Forren klar til kamp mot Thailand onsdag. Tirsdag skal Molde-stopperens ankel testes på trening.

- Det blir stadig bedre. Jeg trente alternativt i dag, og det funket bra. Hvordan jeg føler meg avgjør om jeg kan trene litt mer i morgen. Vi tar det rolig, så får vi se om det blir en kamp på meg til slutt, sier Forren til NTB.

Han var uheldig og tråkket over under landslagets annen trening i Bangkok, og det kostet ham landslagsdebut mot Danmark. Med teip på venstre ankel var han med da de åtte som spilte mindre enn en omgang søndag trente på Thephasadin stadion mandag. Forren var med på de tekniske øvelsene, men løp intervaller i solsteken under spillsekvensene.

- Hevelsen har gått fint tilbake. I dag gjorde Vegard litt med ball og litt intervaller, og han hadde lite vondt i ankelen. Kanskje blir det litt spill i morgen. Med tanke på onsdag ser det iallfall mer lovende ut enn vi først trodde, sier landslagslege Agnar Tegnander, som ikke fikk noen nye på skadelisten i løpet av åpningskampen.

Drillo sier at han håper å kunne bruke Forren mot Thailand.

- Målet mitt er å bli klar til onsdag, men først må vi prøve litt mer. Det er fint at det er to kamper igjen. Det betyr at det forhåpentlig byr seg en mulighet i løpet av uka. Sånn sett er det ikke noe stress, men jeg vil jo alltid spille kamper, sier Forren.

23-åringen måtte nøye seg med å være tilskuer da ti av lagkameratene debuterte søndag.

- Det var artig å se på, og det var en god kamp for laget. Men det var litt vanskelig også, for jeg hadde jo lyst til å være med å bidra selv.

(NTB)