Forretningsmann saksøker Gerrrard

Etter slåsskampen i Southport.

(Dagbladet.no): 24. juli ble Steven Gerrard frifunnet for slag mot en forretningsmann på en nattklubb i Southport i desember.

Retten mente 29-åringen handlet i selvforsvar, og Liverpool-kapteinen gledet seg til konsentrere seg om fotball.

Nå har saken dukket opp igjen, Marcus McGee vil ikke godta at Gerrard slipper ustraffet unna basketaket.

Ifølge Liverpool Echo ønsker 34-åringen å gå til erstatningssøksmål mot fotballspilleren - som tjener omlag 75 millioner kroner per år for å spille i helrødt.

- Jeg har fortsatt vanskelig for å tro at alle kom seg unna. I praksis kom de seg unna med å banke meg opp, sier McGee.

Seks av Gerrards venner ble dømt i saken, men ingen fikk ubetinget fengsel.

Gerrard-advokat Richard Green sier det er overraskende at McGee ikke vil la saken ligge, og at de vil forsvare seg kraftig mot et eventuelt søksmål.

- Jeg ville trodd at et krav ville bli rettet mot de seks som sa seg skyldige, i motsetning til han som ble frifunnet, sier Green til Liverpool Echo.

34-årige McGee mistet ei tann og pådro seg ansiktsskader, og et erstatningssøksmål vil dreie seg om kompensasjon for skadene.

AVVISER KRAV: Steven Gerrard gledet seg over frifinnelsen i juli, og ifølge hans advokat motsetter han seg å betale erstatningssøksmål til mannen som ble banket opp på en nattklubb i desember. Foto: AFP/MICHAEL JONES
AVVISER KRAV: Steven Gerrard gledet seg over frifinnelsen i juli, og ifølge hans advokat motsetter han seg å betale erstatningssøksmål til mannen som ble banket opp på en nattklubb i desember. Foto: AFP/MICHAEL JONES Vis mer

Han har sagt at basketaket på utestedet i Southport, som startet da han ikke ville innfri Gerrards ønsker om musikk, føltes som to runder i bokserunden.

McGee avviser at han vil ramme Liverpool med søksmålet.

- Jeg er ikke en Manchester United-fan, som det er blitt skrevet. Det kunne ikke vært lenger fra sannheten, fordi jeg holder med Manchester City. Jeg har ikke noe personlig mot Gerrard. Jeg vil bare at rettferdigheten skal seire, sier McGee.