Forretningsmann saksøker Gerrrard

Etter slåsskampen i Southport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 24. juli ble Steven Gerrard frifunnet for slag mot en forretningsmann på en nattklubb i Southport i desember.

Retten mente 29-åringen handlet i selvforsvar, og Liverpool-kapteinen gledet seg til konsentrere seg om fotball.Nå har saken dukket opp igjen, Marcus McGee vil ikke godta at Gerrard slipper ustraffet unna basketaket.

Ifølge Liverpool Echo ønsker 34-åringen å gå til erstatningssøksmål mot fotballspilleren - som tjener omlag 75 millioner kroner per år for å spille i helrødt.- Jeg har fortsatt vanskelig for å tro at alle kom seg unna. I praksis kom de seg unna med å banke meg opp, sier McGee.

Seks av Gerrards venner ble dømt i saken, men ingen fikk ubetinget fengsel. Gerrard-advokat Richard Green sier det er overraskende at McGee ikke vil la saken ligge, og at de vil forsvare seg kraftig mot et eventuelt søksmål.

- Jeg ville trodd at et krav ville bli rettet mot de seks som sa seg skyldige, i motsetning til han som ble frifunnet, sier Green til Liverpool Echo.34-årige McGee mistet ei tann og pådro seg ansiktsskader, og et erstatningssøksmål vil dreie seg om kompensasjon for skadene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer