Forrige gang Lone (20) lagde fitnessvideo ble hun en netthit

Nå trener hun for å bli proff.

- I dette miljøet er man vant til synet av muskler, sier Lone Norås (20) til Dagbladet.

Hun trener sammen med Solveig Wilhelms i en fersk fitnessvideo som fotograf Christina Gjertsen har laget og lastet opp på Youtube.

Lettkledd I videoen har jentene på seg klær som framhever musklene slik at de viser mest mulig kropp og muskulatur. Men Norås avslører til Dagbladet at på vanlige treninger viser hun ikke så mye hud.

- Jeg bor jo i Finnmark, så til vanlig hadde dette blitt litt kaldt, sier hun.

Oppfølger Mange fikk med seg Norås' atletiske kropp i september for to år siden, da hun lagde den første fitnessvideoen.

Den fikk raskt over 1,3 millioner visninger.

- Jeg fikk veldig lyst til å lage en oppfølger for å fortsette å inspirere andre til å trene og å bruke kroppen, sier hun.

Den nye videoen ble lastet opp for et par dager siden og har fått 55 000 klikk.

Norås stilte i VM i fitness for første gang i 2012, men det var etter den første fitnessvideoen var ferdig at hun bestemte seg for å virkelig satse. Nå jobber hun mot å få en bra plassering i neste VM, slik at hun kan delta på stevner i USA.

- Drømmen er å kunne leve av fitness, sier Norås.

Ikke filmtriks - Den første filmen ble ganske tilfeldig. Nå ville vi lage en mer gjennomført video, sier Christina Gjertsen til Dagbladet.

Hun brukte tre dager på å filme scenene, der en av dem var av brennende dekk.

- Vi fikk godkjennelse fra brannvesenet til å brenne dekk, slik at vi fikk de kuleste bildene. Det er ikke filmtriks, sier Gjertsen.

Kroppsfokus Hittil har Norås mottatt nesten bare positive tilbakemeldinger på videoen. De som er negative handler om hvor mye hud jenetene viser.

- Det kan være en fare at noen vil føle et kroppspress av å se den. Men den inneholder mye fart og spenning, og det er meningen at folk skal bli motivert til å trene. Jeg har fått noen kommentarer fra folk som har dratt på trening etter å ha sett den, og det synes jeg er veldig gøy, sier Norås.

20-åringen trente i cirka to måneder for å komme i form til å spille inn videoen.

Til vanlig trener hun stort sett hver dag mellom én til to timer per treningsøkt, og legger ofte ut bilder av det på blant annet Instagram.

- Når jeg har så mange følgere, passer jeg på å legge ut bilder der jeg ikke er i så god form også. Da blir det en balanse. Det er ikke sånn at jeg er i super form hele tida.

- Det er viktig å vise flere sider, sier hun.