Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forsberg må brekke opp føttene

Ikke NHL-spill før 2007.

(Dagbladet.no): Peter Forsberg (31) er Sveriges største NHL-stjerne. Nå skal han operasjonsbordet, fordi føttene hans er blitt skeive.

Inngrepet innebærer at fotbladene hans brekkes opp.

- En kjedelig beskjed å få, men legene sier at føttene kommer til å bli helt bra, og at jeg kommer til å kunne gå på skøyter som før, sier Philadelphia Flyers-forwarden til Expressen.

Skaden til Forsberg er sjelden, han sier til Flyers\' hjemmeside at legene bare har sett liknende tilfeller hos basketballspillere.

Slik føttene hans er nå har NHL-stjernen problemer med å få dem inn i skøytene.

- Mine føtter er bøyde. Ved siden av de ødelagte leddbåndene må man knekke beinet i foten. Så rettes det ut, før det gror tilbake i rett stilling, sier Forsberg.

Forsberg anslår at han er ute av spill fram til januar 2007. Operasjonen utføres av en spesialist i Charlotte, North Carolina neste uke.

- Jeg må regne med å være i Charlotte noe uker etter operasjonen. Så må jeg hoppe rundt med krykker og gips i en måned, sier svensken.

RETTER OPP FØTTENE: Peter Forsberg skal opereres, slik at føttene hans passer inn i hockeyskøytene igjen.
OLYMPISK MESTER: Peter Forsberg sikret seg et OL-gull med Sverige før plagene ble for store.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling