Forsberg stivnet fra VM-gull

Magdalena Forsberg tok sin sjette VM-medalje i dag, men var ikke helt fornøyd med sølvet. - Jeg stivnet på slutten og hadde ingen sjanser til å ta igjen Zellner, sa hun etter løpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forsberg lå bare sekundet bak vinneren Martina Zellner etter siste skyting, men fikk ikke opp farten på den siste sløyfen. I mål var hun 4,5 sekunder bak den tyske jenta.

- Det er blitt for få konkurranser og for lite skikkelig hardtrening de siste ukene. Kroppen min trenger et løp eller to for å være på topp, sa Forsberg som likevel er optimist foran morgendagens jaktstart.

Problemer på standplass
Martina Zellner, Tyskland, vant med tiden 26.56,9, 4,5 sekunder foran Forsberg. Olena Zubrilova, Ukraina, tok bronsen.

Alle de norske jentene hadde problemer på standplass og beste ble Ann Elen Skjelbreid på 8. plass, 45,2 sekunder bak Zellner. Liv Grete Skjelbreid ble nummer 11, 52,2 sekunder bak vinneren.

Gro Marit Istad ble nummer 23 og Gunn Margit Andreassen nummer 26. Dagens resultater danner utgangspunkt for jaktstart i morgen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer