Forsberg tapte også sin andre kamp i comebacket

Svensken selv imponerte igjen.

GOD, MEN IKKE NOK: Colorado Avalanche-spiller Peter Forsberg leverte varene mot Ryan Syter og Nashville Predators, men måtte tåle sitt andre tap på rad i comebacket.Foto: SCANPIX/AP/Mark Humphrey
GOD, MEN IKKE NOK: Colorado Avalanche-spiller Peter Forsberg leverte varene mot Ryan Syter og Nashville Predators, men måtte tåle sitt andre tap på rad i comebacket.Foto: SCANPIX/AP/Mark Humphrey Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Peter Forsberg imponerte igjen, men måtte tåle å tape også i annen kamp i sitt NHL-comeback. Colorado Avalanche fikk sitt sjuende strake nederlag lørdag.

Nashville Predators vant 5-3 på hjemmebane anført av Patric Hörnqvist, som etter ett mål og en assist ble kåret til banens beste.

Beundret - Du er aldri glad når du taper, sa Peter Forsberg, som igjen spilte i rekke med Milan Hejduk og Matt Duchene.

- Jeg er en stor beundrer av Peter Forsberg. Selv om han ikke har spilt på lenge, er han vanskelig å kontrollere, sa Nashville-trener Barry Trotz til TSN.

Tapsrekken for Avalanche er klubbens lengste siden den flyttet til Denver for 15 sesonger siden.

Jonas Holøs er ute av troppen. Etter å ha gjort NHL-comeback sammen med Forsberg merket han effekter av hjernerystelsen han pådro seg nylig, og nordmannen har pause på ubestemt tid.

Canadiske dueller Carey Price storspilte i målet og reddet alle gjestenes 27 skudd da Montreal Canadiens vant 3-0 over Toronto Maple Leafs. Canadiens er nå bare ett poeng bak avdelingsleder Boston Bruins.

- Det var gøy å holde nullen, men det viktigste er at laget vinner, sa Price.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer