<strong>GOD, MEN IKKE NOK:</strong> Colorado Avalanche-spiller Peter Forsberg leverte varene mot Ryan Syter og Nashville Predators, men måtte tåle sitt andre tap på rad i comebacket.Foto: SCANPIX/AP/Mark Humphrey
GOD, MEN IKKE NOK: Colorado Avalanche-spiller Peter Forsberg leverte varene mot Ryan Syter og Nashville Predators, men måtte tåle sitt andre tap på rad i comebacket.Foto: SCANPIX/AP/Mark Humphrey Vis mer

Forsberg tapte også sin andre kamp i comebacket

Svensken selv imponerte igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Peter Forsberg imponerte igjen, men måtte tåle å tape også i annen kamp i sitt NHL-comeback. Colorado Avalanche fikk sitt sjuende strake nederlag lørdag.

Nashville Predators vant 5-3 på hjemmebane anført av Patric Hörnqvist, som etter ett mål og en assist ble kåret til banens beste.

Beundret
- Du er aldri glad når du taper, sa Peter Forsberg, som igjen spilte i rekke med Milan Hejduk og Matt Duchene.

- Jeg er en stor beundrer av Peter Forsberg. Selv om han ikke har spilt på lenge, er han vanskelig å kontrollere, sa Nashville-trener Barry Trotz til TSN.

Tapsrekken for Avalanche er klubbens lengste siden den flyttet til Denver for 15 sesonger siden.

Jonas Holøs er ute av troppen. Etter å ha gjort NHL-comeback sammen med Forsberg merket han effekter av hjernerystelsen han pådro seg nylig, og nordmannen har pause på ubestemt tid.

Canadiske dueller Carey Price storspilte i målet og reddet alle gjestenes 27 skudd da Montreal Canadiens vant 3-0 over Toronto Maple Leafs. Canadiens er nå bare ett poeng bak avdelingsleder Boston Bruins.

- Det var gøy å holde nullen, men det viktigste er at laget vinner, sa Price.

Mikael Samuelsson scoret to ganger da Vancouver Canucks slo Calgary Flames. Svensken har målpoeng i seks strake kamper, og Canucks har flest poeng i NHL.

I en tredje kamp mellom to canadiske lag vant Ottawa Senators 5-3 over Edmonton Oilers og brøt en tapsrekke på 11 kamper. Laget er nå fire poeng foran Oilers, som har færrest poeng i ligaen.

Los Angeles Kings, som på grunn av Grammy-prisutdelingen og NBAs allstarkamp spiller bare bortekamper i tre uker, vant 4-1 over Washington Capitals og tok poeng i åttende kamp på rad.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer