Forsikret Benitez om å ligge unna Agger

Real Madrid sendte faks.

(Dagbladet.no): I går ble Real Madrids visepresident sitert på at Liverpools Daniel Agger sto øverst på ønskelista i Madrid.

Via Liverpools hjemmesider ga Rafael Benitez klokkeklar beskjed til storklubben:

- Situasjonen er veldig enkel, Daniel Agger er vår spiller og han er ikke til salgs. Fremtiden hans er på Anfield og ingen andre steder. Han kjenner mine idéer fordi vi har snakket med ham og han har en lang fremtid hos oss, sa Benitez ifølge Liverpools hjemmeside.

Nå har saken tatt en ny vending.

På en pressekonferanse i ettermiddag forklarte Liverpool-manageren at klubben har mottatt en faks fra Real Madrid.

I faksen sto det at klubben ikke er interessert i å kjøpe danske Agger, ifølge Benitez.

BLIR PÅ ANFIELD:
Real Madrids visepresident uttalte i går at de vil prøve å kjøpe Liverpools Daniel Agger i januar. Nå har imidlertid Rafa Benitez gått ut og sagt at den danske forsvarsspilleren ikke er til salgs. Dermed blir dansken i Liverpool - enn så lenge. Foto: Nigel Roddis, REUTERS/SCANPIX
BLIR PÅ ANFIELD: Real Madrids visepresident uttalte i går at de vil prøve å kjøpe Liverpools Daniel Agger i januar. Nå har imidlertid Rafa Benitez gått ut og sagt at den danske forsvarsspilleren ikke er til salgs. Dermed blir dansken i Liverpool - enn så lenge. Foto: Nigel Roddis, REUTERS/SCANPIX Vis mer
Forsikret Benitez om å ligge unna Agger
<B>KLAR BESKJED:</B> Liverpool-manager Rafa Benitez har gitt Real Madrid klar beskjed om at danske Daniel Agger ikke er til salgs.