Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forsiktig jubel i Brasil

Bedre mot Norge enn i VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dunga unngikk tap i debuten mot Norge på Ullevaal. På Dagbladet.nos spørsmål i går kveld svarte Brasil-treneren at nordmennene gjorde det vanskelig for sambalaget.

Samtidig klagde han på for tøffe norske taklinger. Dunga og Brasil-laget får bedre behandling i hjemlandet, skriver nyhetsbyrået AP.

Brasiliansk media virker brukbart fornøyde med trenerens første kamp, på tross av at brassene fortsatt står uten seier på fire oppgjør mot norske kjemper.

- Han må gjøre noen justeringer, men laget spilte godt. Det blir helt klart noe helt annet når Ronaldinho og Kaka er tilbake, sier Brasil-legende Falcao til Globo TV.

Bare midtstopperparet Lucio og Juan var tilbake fra førsteelleveren i VM mot Norge. Uten at det gjorde noe, mener det brasilanske nyhetsbyrået Agencia Estado.

- Brasil viste mye bedre tendenser enn under VM.

Brasiliansk presse mener Dunga må få mer tid. UOL-nettsida klager litt, på at heller ikke Dunga har klart å få laget inn i en markant spillestil.

- Brasil starter Dunga-æraen med uavgjort mot Norge, men laget mangler fortsatt identitet.

TØFFE OG MODIGE: Dunga likte at Brasil leverte bedre spill i 2. omgang på Ullevaal i går kveld. Foto: Scanpix
TØFFE OG MODIGE: Dunga likte at Brasil leverte bedre spill i 2. omgang på Ullevaal i går kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Dunga var kaptein for Brasil-laget som vant VM i 1994. Han har ingen trenererfaring. Dommen fra det fotballgale Brail kan bli langt krassere dersom det ikke blir seirer mot Argentina eller Wales i september.

Det britiske nyhetsbyrået PA skriver om kampen i Oslo i dag, under tittelen «Dunga fornøyd på tross av at forbannelsen fortsetter».

Dunga sier det vanskeligste før debuten var å kontrollere nervøsiteten. Han så en stigning i selve kampen.

- Andreomgangen var bedre enn første, vi var tøffere og modigere. Vi prøver å drible og avsluttet de sjansene vi fikk. Det er slik landslaget må være, sier Dunga.

• Din kommentar: Synes du brasilianerne innfridde på Ullevaal?

image: Forsiktig jubel i Brasil
GREIT MED UAVGJORT: Falcao uttaler seg positivt om Dunga-debuten til Globo-TV.