Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forsiktig optimist før Chelsea-kampen

Pascal Simpson og John Carew spiller sammen på topp og Drillo legger opp til høyt press - fordi han er nødt. VIF-treneren er forsiktig optimist foran morgendagens kamp mot Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi får nok ikke lov til å trille ball og vente på dem. Vi er nødt til å angripe, sa Drillo på en pressekonferanse i ettermiddag. taktikken består i å vinne ballen høyt på banen, og presse Chelsea høyere enn tilfellet var på Stamford Bridge for to uker siden.

- Presser vi dem ikke høyere, kan det bli en parodi av en fotballkamp, sier Drillo.

- Men får vi en tidlig goal, kan det bli morsomt. Vi skal uansett prøve å gjøre en så god jobb som mulig. Vinner vi 2-1 er vi kjempefornøyde, sier VIF-treneren.

Chelsea-tap

Chelsea har gått på to tap i sine siste to kamper. Det er ingen heldig situasjon for Vålerenga, tror Drillo.

- Det er aldri hyggelig å møte lag som har vært uheldige de siste kampene. Det er mye mer behagelig å møte lag som nettopp har vunnet mye, sier Drillo.

Vålerenga må vinne morgendagens kamp 4-0 for å vinne sammenlagt etter 3-0-tapet i England. Scorer Chelsea ett mål, må Vålerenga score fem for å utligne bortmålsfordelen.

Vålerenga spiller 4-4-2, og laget blir som følger: 26 Mikko Kavén - 5 Thomas Berntsen, 19 Knut Henry Haraldsen, 4 Fredrik Kjølner, 9 Hai Ngoc Tran - 6 Joachim Walltin, 21 Tom Henning Hovi, 7 Bjørn Arild Levernes, 10 Dag Riisnæs - 24 Pascal Simpson, 25 John Carew.

SPILLER MED PASCAL: - Det blir bra det, svarer John Carew på spørsmål om hva han synes om å få en spissmakker.