Forsinket av hiv-test

Erik «Panzer» Hagen ble ytterligere forsinket av en hiv-test, da han i går skulle hente sitt russiske visum etter jule- og nyttårsfeiring i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ST. PETERSBURG (Dagbladet): -  Ja, he, det var en hiv-test som manglet. Det var en test jeg tok i St. Petersburg før juleferien, og som klubben skulle ha sendt til det russiske konsulatet i Oslo, sier Panzer til Dagbladet. Fortsatt på telefon fra Norge.

For Hagens klubb Zenit hadde glemt å sende en kopi av hiv-testen til konsulatet i Oslo. Dermed møtte Hagen for andre gang på en ue stengte dører i konsulatet på Drammensvaien i Oslo.

Rekker uten tester

Testen var negativ, men positiv for Hagen, slik at han seinere på dagen i går kunne plukke opp sitt russiske multivisum, og komme seg til hjemklubben Zenit i St. Petersburg idag.

-  Jeg rekker akkurat å gjennomføre noen fysiske tester. Det er bra. Det har vært frustrerende å ikke rekke starten på sesongoppkjøringa, sier Panzer.

Erik Hagen har stanget hodet i det russiske byråkratiet denne jula. Da han skulle hente sitt fornyede multivisum 2. nyttårsdag var det russiske konsulatet i Oslo stengt på grunn av den russiske nyttårs- og jule-feiringa. Den varer fra 27. desember til 10. januar fordi den russiske julaften feires 7. januar. I den perioden er alt stengt i Russland, bortsett fra kirker, barer og restauranter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer