Forsker: Drikk kaffe - løp raskere

– Jeg er veldig åpen om det, sier den norske forskeren - og forteller om egen metode før han konkurrerte i Birken på ski.

<strong>KOFFEINENS MAGI:</strong> Forskeren Hans Kristian Stadheim har påvist at eliteløpere presterer bedre etter inntak av en viss mengde koffein. Han mener resultatene er overførbare til mosjonister og konkurranseutøvere på lavere nivå, men kommer også med noen advarsler. Foto: NTB / Shutterstock
KOFFEINENS MAGI: Forskeren Hans Kristian Stadheim har påvist at eliteløpere presterer bedre etter inntak av en viss mengde koffein. Han mener resultatene er overførbare til mosjonister og konkurranseutøvere på lavere nivå, men kommer også med noen advarsler. Foto: NTB / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

40% RABATT

1 ÅR

477 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer