Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skaden til Marcus Rashford skaper kraftige reaksjoner

Forskrekket av spisskrisa

- Dette er selvskading.

MAN DOWN: Marcus Rashford tok telling en time ut i kampen. Etterpå bekreftet Ole Gunnar Solskjær at det dreier seg om en lyskeskade. Foto: Nigel French / Pa Photos / NTB Scanpix
MAN DOWN: Marcus Rashford tok telling en time ut i kampen. Etterpå bekreftet Ole Gunnar Solskjær at det dreier seg om en lyskeskade. Foto: Nigel French / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
  • West Ham - Man Utd 2-0 (1-0)

LONDON (Dagbladet): Manchester United klarte ikke å vinne på bortebane denne gangen heller, og står nå med ni strake kamper uten seier på fremmed gress.

I tillegg måtte Marcus Rashford ut med skade i andre omgang. Det forverrer det flere mente allerede var en kritisk situasjon på topp. Etter kampen er det nettopp bredden som er det store samtaleemnet blant britiske journalister.

- Er folk faktisk overrasket over dette United-laget og resultatet? Dette er selvskading som kommer av at de har fjernet for mange spillere uten å erstatte dem. Troppen er altfor tynn. Dette kommer til å bli verre før det blir bedre, skriver ESPN-journalisten Mark Ogden på Twitter.

- Det er alltid en risiko å ikke hente inn en nummer ni som erstatter for Lukaku. Skuffende for OGS, men det var hans avgjørelse, skriver BBC-journalist Simon Stone på Twitter.

- Trodde virkelig noen at Manchester United kunne selge deres mest pålitelige målscorer, ikke erstatte ham, og forvente at upålitelige spisser blir pålitelige målscorere? Dette var så forutsigbart. Og unngåelig, slår Sam Luckhurst, sjefskribent i lokalavisa Manchester Evening News, fast på Twitter.

Neville: - Helt utrolig

United solgte Romelu Lukaku til Inter i sommer, men hentet ikke inn noen erstatter. Sanchez gikk samme vei på lån.

Anthony Martial er ute med skade, Mason Greenwood er syk, og da Rashford ble skadet, måtte Jesse Lingard gå inn på topp.

- Du ser hva de har brukt over de siste seks-sju åra, cirka 900 millioner pund. Litt mindre enn Manchester City. Også er dette hva de ender opp med? Det er utrolig. 900 millioner pund er fryktelig mye penger for å ikke ha noen spiss, sa Gary Neville da Lingard ble byttet inn.

Saken fortsetter under videoen.

MÅLSETTING: Manchester United-supportere er tydelige på hva sesongens krav må være før Europaliga-kampen mot Astana. Video: Håkon Brandsnes. Vis mer

- Ute en stund

Solskjær kom med en oppdatering rundt skaden på pressekonferansen etter 2-0-tapet mot West Ham.

- Vi må skanne ham. Det er lysken. Han blir nok ute en stund. Vi kan oppdatere dere om det seinere, sa Solskjær.

Anthony Martial er snart klar for spill igjen, men om han går inn som spiss, betyr det at Manchester United må finne en annen spiller til å bekle vingen hvor Daniel James ikke spiller.

Solskjær har tidligere måttet svare på valget om å ikke erstatte Lukaku, noe han har forklart med at man ønsker å satse på Greenwood, og etter tapet ble temaet tatt opp nok en gang.

- Vi har tidligere hatt mange stoppere skadet. Michael Carrick og Darren Fletcher spilte blant annet stopper. Nå er det på spissplass. Forhåpentligvis vil Greenwood og Martial være klare mot Arsenal, svarte Solskjær.

Den kampen spilles 30. september.

- Uakseptabelt

Tidligere United-spiller Paul Scholes uttalte nylig at klubben trenger to nye spillere, på midtbanen og på topp.

- Jeg ville vært mest bekymret over spissposisjonen. Jeg vet vi har snakket om at Mason Greenwood slår gjennom. Vi har Marcus og Martial - men er de spisser eller vinger? Vi er ikke helt sikre, sa Scholes, sitert Manchester Evening News.

- Hvis man går tilbake i tid da United kjempet om titler, har man alltid hatt fire utmerkede spisser, og jeg tror det er noe som mangler akkurat nå.

Paul Hirst, som dekker Manchester United for storavisa The Times, påpeker på Twitter at United nå står med 16 mål på de siste 17 kampene under Solskjær.

- Uakseptabelt for et lag med topp fire-ambisjoner, skriver han etter tapet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media